• PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc

PEA + Zinc

€ 34.95
Stoc epuizat

Caracteristici & beneficii:

Certificat științific (PEA)
Produs în mod natural în organism (PEA)
Formulă lipozomală
Eficient în doze mici
Zincul protejează celulele de stresul oxidativ
You have successfully subscribed to this product

Conceput în mod expert, PEA + Zinc de la Cibdol acționează pentru a susține starea de bine din interior. Creșterea nivelurilor naturale de PEA (palmitoiletanolamidă) din corp se poate dovedi crucială în obținerea unui stil de viață fericit, plin de activitate. Cu micronutrientul esențial zinc și lipozomii care sporesc eficacitatea, acest supliment zilnic te ajută să faci față cu calm problemelor.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Modalitatea naturală de calmare a corpului

Când durerile încep să te țină pe loc, apelează la PEA + Zinc de la Cibdol. Susținând producția naturală de PEA (palmitoiletanolamidă) a organismului, suplimentul nostru zilnic îți poate menține nivelul maxim, aducându-ți energia înapoi. În plus, am consolidat formula exclusivă cu zinc și lipozomi de calitate farmaceutică.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Ingredients per daily dose

Compounds mg %RI
PEA (Palmitoylethanolamide) 140 -
Zinc (Zinc Oxide) 2.4 24

Acceptă mai ușor provocările vieții

Indiferent dacă susține producția naturală de PEA din organism sau este parte a unei abordări echilibrate pentru disconfortul fizic, suplimentul nostru de calitate superioară Vitals este ideal pentru consumul zilnic.

De asemenea, include suportul zincului, un micronutrient esențial care contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, am adăugat lipozomi, un ingredient cheie care diferențiază suplimentul nostru PEA + Zinc de produsele concurente.

Characteristics

Art.no: CIBD0076 EAN 7640178660762

Packaging: Jar in cardboard box

Content: 60 doses (1 hardcap = 1 daily dose)

Materials: Cardboard SFC certified

Cum să utilizezi PEA + Zinc de la Cibdol

Instructions: Pentru cele mai bune rezultate, ia o capsulă pe zi cu un pahar cu apă sau suc. Evită să mesteci capsulele individuale.

Storage: Cool, dark and dry

Shelf life: 6 months after opening


-


Îmbunătățirea suplimentelor zilnice cu puterea lipozomilor

Lipozomii joacă un rol foarte important în absorbția și eficacitatea ingredientelor. Acționând ca protectori microscopici, ei garantează că PEA și zincul călătoresc prin corp nederanjați, ajungând în zona țintă în concentrații mai mari. Acest lucru nu numai că va avea ca rezultat un efect total mai mare, dar permite și utilizarea unor doze mai blânde, susținând direct nevoia de echilibru a organismului.

Cu ajutorul lipozomilor, am redus doza de PEA în comparație cu suplimentele tradiționale, fără a sacrifica eficacitatea. Această abordare mai blândă în ceea ce privește dozarea face ca suplimentele noastre zilnice să fie ideale pentru consumul pe termen lung, fie luate singure, fie ca parte a unei rutine de sănătate prestabilite. Ce-ar fi să încerci PEA + Zinc azi ca să vezi tu însuți diferența pe care o aduc ingredientele certificate științific?

Fișă cu date
Vegan Da
CBD No
Category Vitals
Căutare produs