For you. for life.

Suntem mândri să îți prezentăm sportivii sponsorizați de noi

Scopul nostru, celor de la Cibdol, a fost mereu să ne tratăm clienții cu produse, conținut publicat și valori ale companiei la cele mai înalte standarde. În mod natural, sportul și exercițiile fizice sunt indisolubil legate de acest obiectiv, pentru că acestea nu numai că aduc oamenii laolaltă, dar și încurajează sănătatea fizică și mentală. 

De aceea, Cibdol susține cu mândrie sportivi din toate domeniile, pentru că pasiunea și dedicația lor ne inspiră să profităm la maximum de fiecare zi.

Pe lângă sprijinul acordat sportivilor profesioniști, Cibdol încurajează pe toată lumea să se implice în activități sportive, prin sponsorizarea evenimentelor sportive, cluburilor și sălilor de sport. Având în vedere provocările vieții moderne, este mai important ca niciodată să jucăm un rol în promovarea sănătății mentale și fizice. În plus, exercițiile fizice contribuie la o societate energică și sănătoasă, prin prevenirea unor afecțiuni precum bolile cardiovasculare, obezitatea, osteoporoza și accidentul vascular cerebral.


Educând și încurajând oamenii să fie activi, putem contribui la reducerea riscului de boli netransmisibile, permițându-le tuturor să se bucure de o viață plină.

Fă cunoștință cu toți sportivii noștri, aflând mai multe despre cele mai recente realizări, momente de succes și multe altele.

Căutare produs