Atletul Cibdol Kick de Heer a Câștigat „Eat Play Love”

Last updated:

Published:

Kick de Heer

Sportivul sponsorizat de Cibdol, Kick de Heer, ia locul întâi la competiția „Eat Play Love”. Pentru a afla ce a trecut prin mintea wakeboarder-ului în ziua respectivă și ce înseamnă pentru el câștigarea primului campionat major al sezonului, continuă să citești.

Ce este „Eat Play Love”?

“Eat Play Love” este o inițiativă globală care reunește oamenii pentru un weekend plin cu delicii culinare, muzică live și evenimente interesante. Cel mai recent festival, care a avut loc în Köln, Germania, a avut plăcerea de a găzdui nu unul, ci două evenimente incredibile de wakeboard. Deoarece sezonul de wakeboard a fost pus pe pauză din cauza pandemiei covid, a venit în sfârșit timpul să înceapă competițiile.

Desigur, wakeboarder-ul sponsorizat de Cibdol, Kick de Heer, abia aștepta să se întoarcă pe apă după o pauză lungă. Și ce modalitate mai bună de a da startul sezonului decât de a pleca acasă cu cel mai mare scor al întregului eveniment. Vom detalia în scurt timp prin ce a trecut Kick în ziua respectivă, dar mai întâi, să vedem de ce festivalul „Eat Play Love” înseamnă atât de mult pentru comunitatea de wakeboarding.

Combinând Campionatul German cu Open-ul European

Până acum, nu a avut loc niciun campionat de wakeboard în 2021, din cauza restricțiilor globale COVID-19. Cu toate acestea, odată cu revenirea la normal, s-a luat decizia de a găzdui nu unul, ci două campionate de wakeboarding, unul lângă altul.

„Eat Play Love” a găzduit atât campionatele naționale, cât și cele europene, concurenții urmărind să ocupe locul întâi în categoria lor de vârstă. Individual, câștigarea acestor competiții ar fi fost o mare realizare, dar având în vedere că acesta a fost primul eveniment al sezonului și cei mai buni din Germania și Europa au fost prezenți - presiunea a fost mare.

Câștigătorul campionatului, Kick de Heer

Kick de Heer știe ce presupune presiunea de a concura, dar chiar și el recunoaște că a simțit o greutate pe umeri mergând la acest eveniment. Am povestit cu campionul de wakeboarding pentru a afla ce îi trecea prin minte și ce înseamnă să duci acasă primul trofeu al sezonului.

Chiar și în timpul antrenamentului, „eram agitat”, explică Kick. „A fost prima competiție a sezonului și toată lumea se aștepta să vadă un spectacol”. Din fericire, exact asta au primit și, după o sesiune de antrenament de succes, Kick s-a simțit pregătit pentru campionat.

În ziua competiției, Kick s-a simțit tensionat, dar încrezător. Din moment ce a fost prima tură a zilei, a folosit jeleuri cu CBD pentru a-și relaxa mintea și corpul. Odată ce scena a fost pregătită, a sosit momentul calificării sale.

Depășirea greșelilor

Cursa sa de calificare a fost aproape impecabilă, până când o greșeală a cauzat un accident minor. Cu toate acestea, performanța sa a fost mai mult decât suficientă pentru a-și asigura un loc în finală, în ciuda erorii produse.

„După greșeala din timpul calificării, am vrut să-mi îmbunătățesc și mai mult cursa”, spune Kick. „Și, din fericire, am avut câteva ore între calificare și finală pentru a-mi recăpăta concentrarea”. Acele ore cu siguranță nu au fost irosite. Pe deplin pregătit, Kick s-a simțit încrezător, gata să impresioneze publicul și judecătorii.

„Privind în urmă, îmi dau seama că nu ar fi putut decurge mai bine”, spune Kick cu încredere. Pe baza execuției, intensității și compoziției cursei sale, Kick a primit cel mai mare scor al competiției și, odată cu acesta, primul trofeu al sezonului!

„Sunt foarte fericit și mândru că am câștigat acest trofeu. A fost un sezon greu pentru mine, deoarece nu au existat campionate la care să particip. Acest lucru a făcut ca victoria la „Eat Play Love” să fie cu atât mai importantă”.

Cibdol este incredibil de mândru că sponsorizează și susține un individ atât de talentat pe parcursul călătoriei sale spre a deveni un sportiv profesionist de wakeboard cu normă întreagă. Dacă ar fi să ne ghidăm după performanța sa la „Eat Play Love”, atunci nu există nicio îndoială că Kick are înainte un viitor luminos și de succes!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs