• Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit
  • Shilajit

Shilajit

€ 21.95
Disponibil direct
Amount:
 

Shilajit de la Cibdol reprezintă un mod natural de a susține performanța mentală și starea de spirit. Acest super-aliment fascinant și rar din regiunile montane îndepărtate este folosit de secole pentru a susține metabolismul și nivelul de energie, ajutând în același timp la menținerea greutății optime. O sursă versatilă și bogată de minerale și aminoacizi.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Direct de la Mama Natură

O parte integrantă în medicina tradițională ayurvedică, shilajit este un super-aliment natural și versatil, cu o influență vastă asupra bunăstării mentale și fizice. Provenind din regiunile muntoase și îndepărtate ale Asiei de Sud, această substanță nealterată reprezintă o sursă bogată de minerale și aminoacizi, care îți va susține performanța mentală, starea ta de spirit și nivelul de energie.*

Perfecționat de-a lungul a mii de ani

Nu există multe substanțe care să fi fost cultivate și perfecționate de-a lungul a mii de ani de însăși Mama Natură. A fost nevoie de secole pentru ca materia vegetală și microbiană să se descompună, astfel încât să se formeze shilajit. De obicei găsită în crăpăturile și fisurile din regiunile muntoase, această substanță asemănătoare cu smoala este plină de minerale naturale, acid humic și fulvic, și o mulțime de antioxidanți.

Puterea naturii în casa ta

Ușor de înghițit, capsulele noastre vegetariene oferă o doză standardizată de shilajit, pe care o poți consuma oricând și oriunde ai nevoie. Și, drept bonus, am inclus seleniu, un mineral puternic care acționează perfect alături de shilajit, pentru a ajuta la protejarea celulelor împotriva oxidării.* Împreună, această combinație naturală poate oferi organismului tău sprijinul de care are nevoie pentru o viață activă.

Cu 500 mg de shilajit în fiecare capsulă, nu a fost niciodată mai ușor să aduci puterea Mamei Natură în regimul tău de bunăstare. Încearcă suplimentul nostru chiar astăzi pentru a experimenta o îmbrățișare a întregului corp susținută de practica holistică a medicinei ayurvedice.

Cum se administrează Shilajit de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, ia 1 - 2 capsule pe zi cu un pahar de apă, în timpul mesei. Nu depăși doza recomandată.

*Mențiunea de sănătate este în așteptarea aprobării europene

Fișă cu date
Cantitate 60 capsules
Vegan Da
CBD No
Category Vitals
Căutare produs