Cele mai recente știri | Page 1

 • Latență de somn

  June 8, 2023

  Latența somnului se referă la timpul necesar pentru a adormi după ce ați stins luminile, întârzierile mai mari fiind cauzate de stres, de o igienă deficitară a somnului sau de probleme de sănătate. Îmbunătățirea obiceiurilor sau solicitarea unui sfat profesional dacă aveți dificultăți în a adormi rapid sunt de o importanță vitală pentru a asigura o sănătate și o bunăstare optime.

  >

 • De ce mă rostogolesc atât de mult în somn?

  June 8, 2023

  Acest articol face lumină asupra motivelor pentru care unii oameni se mișcă mult în timpul somnului. Factori precum stresul, disconfortul sau tulburările de somn ar putea provoca mișcări excesive care, la rândul lor, compromit calitatea somnului și sănătatea generală. Cereți sfatul unui profesionist dacă mișcarea constantă este o problemă pentru a asigura obiceiuri sănătoase pentru un somn optim.

  .

 • Efectele secundare ale dormitului cu un ventilator pe tine

  June 8, 2023

  Acest articol evidențiază riscurile asociate cu dormitul cu ventilatorul pornit. În timp ce ventilatoarele pot ajuta la răcirea camerei, acestea pot duce, de asemenea, la uscarea pielii, alergii și simptome de răceală în timpul somnului - ceea ce face ca practicile sănătoase de somn să fie cruciale pentru starea generală de bine.

  .

 • Cea mai bună temperatură pentru somn în nopțile de vară

  June 8, 2023

  Acest articol prezintă o temperatură ideală pentru a dormi în timpul nopților toride de vară. Obținerea unei odihne optime poate fi realizată prin menținerea unui mediu răcoros în dormitor; temperaturile ridicate pot perturba odihna. Ventilatoarele, lenjeria de pat respirabilă sau aerul condiționat pot ajuta la obținerea acestui rezultat; odihna de calitate este o componentă integrantă a sănătății și bunăstării noastre generale.

  .

 • Cum să funcționezi după nopți nedormite

  June 8, 2023

  Acest articol oferă informații despre depășirea unei nopți fără somn. Oferă sfaturi precum hidratarea, consumul de alimente nutritive, efectuarea de sieste scurte și luarea de aer proaspăt pentru a gestiona oboseala și pentru a gestiona efectele temporare ale privării de somn odihnitor. Deși astfel de tactici pot ajuta temporar la gestionarea nivelului de oboseală, lipsa pe termen lung a somnului odihnitor este dăunătoare și ar trebui să fie prioritară pentru a obține o sănătate și o performanță optime.

  .

 • Menopauza și somnul

  June 8, 2023

  Acest articol detaliază relația dintre menopauză și somn. Fluctuațiile hormonale, bufeurile și tulburările de dispoziție perturbă adesea somnul odihnitor al femeilor, având un impact negativ asupra calității vieții. Adoptarea unor bune practici de igienă a somnului și căutarea unor tratamente care să abordeze orice potențiale tulburări pentru a îmbunătăți starea generală de bine.

  .

 • De ce mă simt somnoroasă tot timpul, în ciuda somnului suficient?

  June 8, 2023

  Acest articol investighează de ce unele persoane se simt obosite chiar și după un somn suficient de odihnitor, inclusiv dieta, exercițiile fizice, stresul și afecțiunile medicale care provoacă oboseală cronică. Identificați și abordați sursele potențiale pentru a crește nivelul de energie, acordând în același timp prioritate obiceiurilor sănătoase pentru a spori sentimentul de bunăstare și a promova starea de bine.

  .

 • Dormind pe canapea

  June 8, 2023

  Acest articol evidențiază riscurile de a dormi pe canapea, chiar dacă poate părea convenabil. Dormitul pe canapea poate duce la dureri de corp și la un somn de proastă calitate care ne perturbă starea generală de bine. Un somn odihnitor adecvat este esențial pentru menținerea unei bune sănătăți. Folosirea unei saltele și a unui pat adecvat sunt componente necesare pentru o odihnă odihnitoare bună, precum și pentru bunăstarea generală.

  .

Căutare produs