Termeni și Condiții generale de utilizare a site-ului și Termeni și Condiții generale de activitate ale Cibdol BV (T&C)

Te rugăm să-ți rezervi câteva minute pentru a citi următorii Termeni și Condiții generale de utilizare a site-ului și Termenii și Condițiile generale de activitate ale Cibdol BV („Cibdol” sau „noi”) („T&C”). Acești Termeni și Condiții conțin informații importante, relevante pentru tine, ca utilizator al site-ului nostru și în calitate de cumpărător al produselor noastre, și se aplică tuturor produselor utilizate sau achiziționate de pe site-ul nostru web. Acest site web și toate serviciile conexe depind în mod direct de acceptarea acestor Termeni și Condiții generale. Utilizând site-ul nostru web, achiziționând produse sau acceptând oricare din serviciile noastre, accepți automat acești Termeni și Condiții generale, inclusiv orice modificări viitoare disponibile prin publicare pe site-ul nostru sau anunțate în orice alt mod. Cibdol oferă în exclusivitate acces la acest site web și la produsele și serviciile sale pe baza acceptării acestor Termeni & Condiții. Dacă nu ești de acord cu T&C-le, nu vei avea dreptul să folosești site-ul sau serviciile noastre sau să achiziționezi produse de la noi. Orice neconcordanțe în interpretarea acestor T&C nu pot fi utilizate împotriva Cibdol.

1. Aplicabilitatea Termenilor și Condițiilor generale de activitate (T&C)

1. Actualii Termeni și Condiții generale de activitate (T&C) se aplică pentru utilizarea site-ului web Cibdol (cibdol.com și a oricăror subdomenii conexe: „site-ul web”) și pentru toate produsele, ofertele, livrările și serviciile furnizate de Cibdol și pentru orice alte contracte încheiate cu Cibdol sau în numele Cibdol, în măsura în care nu s-a convenit altfel în scris.

2. Utilizând site-ul web și comandând produse sau beneficiind de servicii prin intermediul acestui site, clientul („client” sau „tu/dvs.”) își oferă în mod automat aprobarea către Cibdol pentru cea mai recentă versiune relevantă a actualilor T&C.

3. Tot conținutul publicat pe site-ul Cibdol (inclusiv logo-uri, mărci, drepturi de autor etc.) reprezintă proprietatea intelectuală a Cibdol și, fără permisiunea prealabilă expresă de la Cibdol, nu poate fi distribuit, modificat sau utilizat în orice alt mod.

4. Folosind site-ul și acceptând acești T&C, declari că în țara ta de reședință ai vârsta legală și că achiziția și utilizarea produselor sau a serviciilor noastre sunt legale în locul tău de reședință sau la destinația dorită. Este responsabilitatea exclusivă a clientului să asigure respectarea acestei cerințe, iar Cibdol, în mod corespunzător, nu își asumă nicio răspundere în acest sens.

5. Ne rezervăm dreptul de a refuza încheierea unui contract sau furnizarea de servicii în orice moment, fără a specifica motivele.

2. Informații generale și oferta de produse și servicii

1. Toate informațiile de pe site sau din alte documente scrise de la Cibdol au fost pregătite cu cea mai mare atenție posibilă. Cu toate acestea, Cibdol nu este în măsură să garanteze că toate aceste informații sunt corecte, complete și/sau actualizate. Cibdol își rezervă dreptul de a modifica orice informație de pe site sau din alte documente scrise, fără o notificare prealabilă. Confirmi astfel că este responsabilitatea ta de a verifica toate informațiile pentru eventuale modificări.

2. Toate informațiile furnizate de Cibdol pe site-ul său, sau în orice alt mod, despre produsele și serviciile noastre sunt concepute exclusiv pentru a furniza informații generale și nu pot fi privite ca reprezentând cunoștințe sau sfaturi medicale. Orice decizie luată de client cu privire la utilizarea produselor și a serviciilor noastre pe baza informațiilor furnizate de Cibdol va fi în întregime responsabilitatea personală a clientului, acesta asumându-și un risc propriu.

3. Cibdol își rezervă dreptul, în orice moment și fără a accepta răspunderea pentru clienți sau terți, de a modifica produsele și serviciile furnizate și de a elimina produse și servicii din oferta sa.

4. Pe site-ul său web, Cibdol poate publica ocazional oferte speciale referitoare la produsele și serviciile sale. Ne rezervăm dreptul de a modifica, restricționa sau retrage integral astfel de oferte, în funcție de propria noastră judecată.

5. În plus, ne rezervăm dreptul, fără a fi obligați, sub rezerva propriei noastre judecăți, și fără a oferi justificări, ca în orice moment să restricționăm sau să oprim complet vânzarea produselor sau furnizarea de servicii către un client anumit, terți sau în anumite țări sau jurisdicții regionale.

6. Nu suntem în măsură să garantăm că site-ul și serviciile noastre pot fi furnizate neîntrerupt și complet fără erori. În cazul pierderii serviciului sau a întreruperilor, Cibdol va contacta clientul pentru a identifica o soluție adecvată.


3. Înregistrare, cont de utilizator și date personale

1. Pentru a trimite o comandă pe site, clientul trebuie să creeze mai întâi un cont prin intermediul paginii de înregistrare. În timpul procesului de înregistrare, clientul este instruit să selecteze un nume de utilizator potrivit și o parolă. Numele de utilizator și parola trebuie gestionate cu strictă confidențialitate de către client. Cibdol nu este responsabil pentru niciun abuz de informații privind înregistrarea și va presupune că persoana care utilizează site-ul nostru este clientul înregistrat.

2. Cibdol și angajații săi nu îți vor solicita niciodată parola. Dacă bănuiești că informațiile tale de înregistrare au căzut în mâinile unor persoane nepotrivite, ți se va cere să modifici informațiile de înregistrare fără întârziere.

3. Tu, în calitate de client, te angajezi să te asiguri că toate informațiile referitoare la cont sunt corecte și actualizate. Cibdol nu își asumă nicio răspundere pentru întârzieri sau costuri suplimentare cauzate de informații incorecte sau inexacte furnizate de client.

4. Toate datele personale ale clientului sunt procesate și protejate de Cibdol așa cum este descris în Declarația noastră privind protecția datelor. Formularele din declarația privind protecția datelor sunt o parte integrantă a Termenilor & Condițiilor noastre. Pentru informații suplimentare, te rugăm să citești prevederile noastre privind protecția datelor.

4. Stabilirea și încheierea unui contract pe site

1. Prezentarea produselor pe site nu poate fi considerată ca un angajament luat de către Cibdol de a încheia un contract de achiziție. Deoarece produsele nu sunt disponibile pe stoc în orice moment, prin trimiterea unei comenzi, clientul nu este în măsură să încheie imediat un contract de achiziție.

2. Odată cu transmiterea comenzii tale, comanda devine obligatorie și rămâne obligatorie pentru o perioadă de 7 zile lucrătoare. Simpla confirmare a primirii comenzii de către Cibdol nu reprezintă încheierea unui contract.

3. Deși vom face toate eforturile pentru a ne asigura că toate informațiile și specificațiile de pe site-ul nostru sau din alte documente scrise sunt corecte, pot apărea erori și omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a corecta aceste lucruri după cum considerăm de cuviință și de a actualiza sau anula o comandă care este sau ar putea fi afectată de astfel de corecții.

4. Se va stabili un contract între tine și Cibdol de îndată ce produsele comandate îți sunt trimise. Cibdol își rezervă dreptul de a respinge integral sau parțial încheierea unui contract fără a preciza motivele.

5. În cazul în care o comandă a unui client este anulată, restricționată sau suspendată, Cibdol va depune toate eforturile rezonabile pentru a contacta clientul și a-i explica situația.

5. Prețuri și condiții de plată

1. Toate prețurile specificate de Cibdol pe site-urile sale și în alte documente scrise includ taxa legală pe valoarea adăugată. Toate costurile incluse în preț sunt specificate în mod clar. Costurile suplimentare care pot apărea vor fi indicate separat și trebuie plătite de către client.

2. Produsele vor fi trimise de Cibdol Netherlands BV, cu sediul în Handelsweg 1A, Sint-Oedenrode, Olanda („Cibdol Olanda”). Clientul este răspunzător pentru orice taxe vamale, taxe de import și taxe datorate. Cibdol nu are nicio influență asupra acestor costuri suplimentare și nu este în măsură să emită declarații cu privire la nivelul acestor costuri. Pentru informații suplimentare, te rugăm să contactezi autoritățile vamale de la locația de destinație.

3. Prețul de achiziție trebuie plătit în avans de către client și va fi scadent din momentul în care a fost stabilit contractul. Produsele nu vor fi livrate clientului înainte de a primi prețul de achiziție complet. În cazul întârzierii plății, fără a acorda nicio prelungire, Cibdol se poate retrage din contract.

4. Metodele de plată acceptate de noi sunt specificate pe site. Ne rezervăm dreptul de a schimba aceste metode în orice moment, așa cum considerăm de cuviință.

6. Livrare

1. În general, produsele vor fi livrate la adresa de livrare specificată de tine în momentul plasării comenzii în termen de 2 până la 5 zile lucrătoare, atât timp cât produsele în cauză sunt disponibile în totalitate. În cazul livrării în anumite țări, se poate aplica un termen de livrare mai lung; te rugăm să consulți site-ul nostru pentru informații suplimentare. Toate condițiile de livrare nu au caracter obligatoriu din punct de vedere legal, iar nerespectarea acestora nu îți va da dreptul să te retragi din contract.

2. În cazul în care Cibdol nu a putut efectua livrarea, mai întâi trebuie să ne permiți o prelungire de cel puțin 20 de zile lucrătoare, timp în care încă putem îndeplini contractul înainte ca tu să ai dreptul să te retragi din contract. În cazul renunțării la contract, Cibdol va rambursa doar prețul de achiziție. Se exclude orice răspundere pentru compensații suplimentare pentru livrarea cu întârziere sau livrarea eșuată.

3. Clientul trebuie să accepte livrările parțiale dacă, de exemplu, o parte din produsele comandate nu mai sunt disponibile sau pot fi livrate numai la o dată ulterioară.

4. Locația pentru îndeplinire este locația în care sunt predate produsele de către Cibdol Olanda către serviciul poștal olandez (sau o altă companie de transport). Beneficiile și riscurile sunt transferate clientului în cazul trimiterii unor astfel de produse. Cibdol nu este responsabil pentru pierderea sau deteriorarea produselor în timpul transportului.

7. Garanție și dreptul la retur

1. Cibdol oferă garanție în cazul defectelor la produsele achiziționate în conformitate cu prevederile Codului Elvețian al Obligațiilor (OR). Clientul este rugat să inspecteze produsele imediat după primirea lor și să notifice în mod corespunzător Cibdol în scris în privința oricăror defecte în termen de 7 zile; în caz contrar, produsele vor fi considerate ca fiind aprobate. De asemenea, erorile ascunse trebuie notificate în scris către Cibdol în termen de 7 zile de la descoperirea acestora.

2. Toate produsele de la Cibdol au la bază produse naturale și sunt supuse unei variații naturale. Pentru orice deviație (de culoare, miros, gust, etc.) nu oferim garanții.

3. Toate produsele sunt oferite în condițiile actuale. Imaginile variate, informațiile despre produse sau descrierile produselor de pe site sau din alte documente scrise de la Cibdol nu pot fi considerate ca o garanție a unor caracteristici particulare.

4. Produsele defecte trebuie returnate la Cibdol Olanda pentru a fi inspectate, la adresa Handelsweg 1a, 5492 NL, Sint-Oedenrode, Olanda. Cibdol are dreptul fie să furnizeze produse înlocuitoare, fie să ramburseze prețul de achiziție. În cazul rambursării prețului de achiziție, taxele de import nu vor fi rambursate. Cibdol nu este responsabil pentru pierderile suferite de client din cauza unor produse defectuoase. În conformitate cu articolul 210 secțiunea 1 din Codul obligațiilor (OR), solicitările în garanție sunt supuse unui termen de doi ani.

5. Dacă nu ești mulțumit de comanda ta, ai dreptul de a returna produsele către Cibdol Olanda în termen de 14 zile de la primirea acestora. Te rugăm să contactezi în mod corespunzător departamentul de servicii pentru clienți în timp util. Dacă este posibil, produsele trebuie returnate sigilate, nedeschise, neutilizate, nedeteriorate și în ambalajul original. Imediat ce am primit produsele returnate și condițiile pentru returnare sunt îndeplinite, ți se va rambursa prețul de achiziție; costurile de returnare nu vor fi rambursate.

8. Declinarea răspunderii

1. În măsura în care este posibil legal, compania Cibdol sau orice companie afiliată cu Cibdol prin lege își declină răspunderea pentru pierderi sau alte vătămări suferite de client din cauza sau în legătură cu încheierea contractului de cumpărare, livrarea sau utilizarea produselor și a serviciilor de către Cibdol.

2. Clientul este de acord că utilizarea produselor și a serviciilor furnizate de Cibdol vor fi pe riscul clientului.

9. Servicii pentru clienți

În cazul întrebărilor, comentariilor sau al reclamațiilor cu privire la produsele și serviciile noastre, te rugăm să contactezi serviciul nostru pentru clienți prin telefon sau email (informații de contact pe site). Cibdol va depune toate eforturile rezonabile pentru a te contacta în termen de 1 zi lucrătoare.

10. Modificări la Termenii și Condițiile generale de activitate (T&C)

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau completa T&C-le în orice moment, fără o notificare prealabilă. T&C-le sunt publicate în cea mai recentă versiune pe site-ul nostru web sau anunțate într-o altă formă.

11. Prevederi finale

1. În cazul în care dispozițiile din acești T&C sunt sau devin total sau parțial ineficiente, valabilitatea dispozițiilor rămase nu va fi afectată. În locul tuturor dispozițiilor ineficiente se introduc dispoziții eficiente, care să se potrivească cât mai bine cu intenția inițială a părților.

2. Acordul dintre Cibdol, client și acești T&C este supus exclusiv legislației elvețiene materiale, pentru excluderea conflictului dintre legi. Aplicabilitatea Convenției Națiunilor Unite privind vânzările (CISG) este explicit exclusă.

3. Orice litigii care decurg din sau în legătură cu acordul dintre Cibdol, client și acești T&C (inclusiv acceptarea valabilă a acestora) vor fi prezentate exclusiv instanței din apropierea sediului Cibdol BV.

12. Contact

Site-ul web este administrat de Cibdol BV, Handelsweg 1a, 5492NL Sint-Oedenrode, Olanda. În cazul întrebărilor referitoare la site și conținutul acestuia, te rugăm să contactezi departamentul nostru de servicii pentru clienți în scris sau prin email (informații de contact pe site).


Căutare produs