Robin van Roosmalen

Arte marțiale mixte

Naționalitate
Olandeză
Locul nașterii
's-Hertogenbosch
Data nașterii
1 octombrie 1989
2011 Fast & Furious
câștigător al turneului
2012 GLORY
locul 2
2013 GLORY
locul 2
2014-2016 GLORY 70 kg
campion
2016-2018 GLORY 65 kg
campion
instagram twitter youtube

Biografie

Arătând mereu interes în domeniul sportiv, Robin avea patru ani când a început cursurile de legitimă apărare. Câțiva ani mai târziu, a încercat fotbalul, dar a realizat rapid că îi plăceau mai mult sporturile individuale. Într-un final, la vârsta de paisprezece ani, acesta a decis să se concentreze pe kickboxing, iar restul este, după cum se spune, istorie.

Nu a trecut mult timp până când acesta a reușit să țină pasul cu nume consacrate și a început să înregistreze rezultate bune în competiții împotriva celor mai buni din cea mai înaltă divizie. Câștigarea acestor meciuri nu l-a mulțumit pe deplin, astfel că Robin a continuat să se antreneze și a devenit sportivul de talie mondială care este astăzi

În timpul carierei sale, Robin a demonstrat lumii că este unul dintre cei mai buni în domeniul său, devenind campion GLORY de patru ori, la categoriile pană și ușoară. De asemenea, acesta a devenit primul kickboxer din istorie care a fost încoronat campion GLORY la două categorii.

Succesul fiind deja al lui, Robin și-a dorit o provocare nouă, trecând la MMA în 2018. Încrezător și muncitor, Robin și-a stabilit un nou obiectiv, fiind hotărât să devină campion MMA la două categorii.

Pe lângă cariera sa de luptător, Robin își dorește și să ajute tinerii care cresc în medii defavorizate, creând rețele de suport și ajutându-i să-și atingă obiectivele.

„Nu lăsa teama să îți ucidă visele.”

Căutare produs