Kick de Heer

Wakeboard

Naționalitate
Dutch
Locul nașterii
Blitterswijk
Data nașterii
03/10/2005
2016 National Championships
3rd place
2016 Low Lands
5th place
2017 Eat Play Love
4th place
2018 Eat Play Love
3rd place
2021 Eat Play Love
1st place
instagram twitter youtube

Biography

Deși Kick este doar un adolescent, acesta a acumulat deja foarte multă experiență. Din fericire, părinții lui Kick dețin o școală de wakeboarding și acesta a fost locul unde, la măreață vârstă de patru ani, Kick s-a lansat prima dată pe apă. Acum, avându-l pe tatăl lui ca antrenor, Kick face valuri (la propriu) în competițiile internaționale.

La început, Kick făcea wakeboarding doar de dragul sportului și nu s-a gândit niciodată că talentul lui natural i-ar putea deschide drumul spre o carieră. Asta până în 2020, când și-a schimbat modul de gândire și a decis să își forțeze limitele pe apă. Îmbunătățindu-și constant abilitățile, Kick a reușit să câștige competiția internațională Eat Play Love.

Obiectivul principal al lui Kick este să participe la campionatul mondial de wakeboarding, dar, înainte de a face acest lucru, vrea să trăiască și să se antreneze în Statele Unite ale Americii cu unii dintre cei mai buni wakeboarderi din lume. Știe că singurul mod prin care îi poate înfrânge pe cei mai buni este să învețe de la cei mai buni și exact asta intenționează să facă.

Talentat și de neclintit, Kick va continua să participe la competiții naționale și europene, apropiindu-se din ce în ce mai mult de visul său de a participa la campionatul mondial.

Debordând talent natural, Kick arată că se simte la fel de confortabil când face wakeboarding ca majoritatea celor care se plimbă pe uscat – ceea ce nu este ușor de realizat dacă ținem cont de vârsta lui.

 „Fă ceea ce îți place și vei avea mereu cele mai bune rezultate"

Căutare produs