Bailey Groenendaal

Cyclocross

Naționalitate
Olandeză
Locul nașterii
Schijndel
Data nașterii
12 septembrie 2003
Campionatul olandez 2018
locul 3
Zilvermeercross 2019
locul 3
Campionatul olandez 2019
locul 3
Ciclocross Stockholm 2020
locul 1
Cupa Mondială
Participarea
Campionatul olandez 2022
locul 11
instagram twitter youtube

Biografie

Din clipa în care Bailey a învățat să meargă cu bicicleta, i-a plăcut fiecare clipă petrecută pe șa. Fie că își făcea drum prin noroi în copilărie sau se antrena cu asociația de ciclism din Schijndel, la vârsta de doisprezece ani, era clar că asta își dorea să facă mereu. Bucuria de a-și trasa propria cale era prea mare pentru a o abandona.

Determinarea și pasiunea pentru noroi au creat combinația perfectă, pentru că Bailey a câștigat locul 3 la Campionatele olandeze naționale de ciclocross – în primul an în care s-a înscris la competiție. De atunci, s-a concentrat complet doar pe ciclocross, pentru a vedea care îi sunt limitele și cum le poate depăși.

Bailey este un ciclocrosist activ de mai bine de șase ani și are o tonă de experiență pe scena internațională. Nu numai că este hotărât să obțină cel mai bun rezultat, dar este dispus să sacrifice multe pentru a-și atinge obiectivele. Și care îi este obiectivul cel mare? Să devină campion mondial, bineînțeles!

Datorită abilităților sale tehnice, rezistenței și forței de care dă dovadă, este evident că Bailey are calitățile necesare pentru a se dezvolta ca ciclocrosist. Un lucru este sigur; încă nu și-a atins limitele!

„Nu te da bătut niciodată și întotdeauna forțează-ți limitele.”

Căutare produs