Ulei CBG

5.0/5.0
Evaluat de 270 utilizatori. Prices start at € 49.95

Bucură-te de sursa tuturor canabinoizilor cu cel mai bun ulei CBG și izolat CBG de la Cibdol. Canabigerolul este cheia altor zeci de canabinoizi benefici, non-toxici, și acum poți experimenta în siguranță influența sa versatilă.

Cu o tehnică de extracție de ultimă generație și un angajament față de adevăratul potențial al naturii, am izolat niveluri semnificative de CBG pentru un impact asupra întregului organism. De unul singur, sau împreună cu alți canabinoizi, CBG oferă o mulțime de posibilități.

Fără îndoială că, pe măsură ce aflăm mai multe despre acest compus fascinant, potențialul său va crește exponențial. Folosind doar cea mai bună cânepă cultivată natural, Cibdol merge mai departe pentru a susține o viață sănătoasă alături de puterea CBG.

Vezi mai mult

Ce este CBG-ul?

CBG-ul, sau canabigerolul, este unul dintre cele peste o sută de fitocanabinoizi care se găsesc în cânepă, un tip de Canabis sativa. Denumiți pe scurt canabinoizi, acești compuși alcătuiesc structura chimică a cânepei, alături de terpene și flavonoide esențiale.

Canabinoizii sunt unici, deoarece interacționează cu sistemul endocanabinoid, un sistem fiziologic care ajută la menținerea homeostaziei în organism. Cu ajutorul canabinoizilor, putem avea o viață sănătoasă și echilibrată. Totuși, CBG-ul este special datorită rolului pe care îl joacă în dezvoltarea altor canabinoizi.

De unde provin canabinoizii?

CBG-ul reprezintă versiunea „activată” a acidului canabigerolic (CBGA). CBGA-ul nu este doar precursorul CBG-ului, ci și al CBD-ului, THC-ului, CBN-ului, CBC-ului și al altor zeci de canabinoizi comuni. CBGA-ul este considerată molecula stem și, fără ea, lumea vastă a canabinoizilor influenți nu ar exista.

Deși CBGA-ul, și prin extensie CBG-ul, joacă un rol crucial în sinteza canabinoizilor, este foarte probabil să nu fi auzit de ei înainte. CBGA-ul poate fi găsit doar în interiorul plantelor brute de cânepă, iar după extracție și decarboxilare, CBG-ul constituie, de obicei, mai puțin de 1% din conținutul total de canabinoizi dintr-o formulă cu spectru complet.

Cu toate acestea, cu ajutorul utilajelor de ultimă generație și al expertizei de top, am valorificat CBG-ul pur, obținut din cânepă naturală, pentru a oferi o gamă de produse care să conțină concentrații considerabile din acest compus versatil.

Cum funcționează CBG-ul?

Toți canabinoizii interacționează cu organismul prin intermediul sistemului endocanabinoid (ECS). ECS integrează o vastă rețea de reglementare, care se extinde în întregul nostru organism. Funcția sa principală este de a menține o stare de echilibru între sistemele noastre biologice. Când mintea și corpul sunt echilibrate, suntem mai bine pregătiți pentru a face față bolilor sau afecțiunilor.

Funcția de reglementare a ECS se extinde în domenii precum:

• Memoria și învățarea
• Stresul și emoțiile
• Digestia
• Metabolismul
• Fertilitatea
• Termogeneza

Interacțiunea dintre canabinoizi și ECS are loc, de obicei, prin activarea directă a receptorilor CB₁ și CB₂. Acești receptori acționează ca puncte de acces pentru canabinoizi, permițându-le să declanșeze o gamă largă de răspunsuri biologice.

Este considerat că CBG-ul acționează într-un mod asemănător, activând parțial receptorii CB₂, dar prezentând o afinitate mai puternică față de receptorii CB₁. Deși mecanismul exact de acțiune necesită încă investigare, oamenii de știință au reușit să confirme că CBG-ul reglează într-un mod eficient semnalizarea endocanabinoizilor și poate avea efecte terapeutice.

Ce efecte are CBG-ul?

Din cauza studiilor în curs de desfășurare cu privire la natura CBG-ului, datele referitoare la influența sa terapeutică sunt limitate. Studiile au confirmat că rolul de reglementare al ECS-ului este susținul de canabinoizi, dar nu se cunoaște încă în ce măsură.

Cu ce este diferit CBG-ul față de CBD?

Nu doar că CBG-ul are o structură chimică diferită față de CBD, dar nici nu interacționează cu sistemul endocanabinoid în același mod ca și omologul său. CBG-ul își exercită influența prin activarea receptorilor CB₁ și CB₂, receptori ce se regăsesc în sistemul nostru imunitar, digestiv și în sistemul nervos periferic.

CBD-ul, pe de altă parte, acționează asemenea unui „director general” al ECS-ului, asigurându-se că sistemul de reglementare funcționează eficient. CBD-ul realizează acest lucru prin stimularea eliberării de enzime benefice și de endocanabinoizi. Endocanabinoizii sunt substanțe chimice de semnal, produse intern, care se aseamănă extrem de tare cu fitocanabinoizii și care joacă un rol crucial în starea de bine.

Deși mecanismul lor de acțiune poate fi diferit, CBG-ul și CBD-ul împărtășesc câteva trăsături comune, dintre care cea mai importantă este natura lor non-psihotropă. Niciunul dintre cei doi canabinoizi nu va induce starea de high, indiferent dacă sunt consumați împreună sau izolat.

Ambii canabinoizi beneficiază de efectul de anturaj - un fenomen care le stimulează proprietățile atunci când există alături de alți canabinoizi, terpene și flavonoide. Deși CBG-ul are o multitudine de atribute impresionante, sinergizează perfect cu CBD-ul, creând o combinație ideală pentru o stare de bine cuprinzătoare și echilibrată.

Ce produse CBG există?

La Cibdol, folosim tehnici de ultimă generație și utilaje extrem de sofisticate pentru a extrage și izola cu atenție CBG-ul purificat. Oferta actuală include uleiul CBG într-o gamă largă de concentrații și cristale CBG purificate. Indiferent de nevoile tale, Cibdol lucrează neîncetat pentru a dezvolta produse de top, infuzate cu canabinoizi, pentru o stare de bine.

Ce este uleiul CBG?

Cu ajutorul experienței noastre vaste, am combinat cu atenție CBG cu un amestec de canabinoizi cu spectru complet și terpene esențiale, valorificând beneficiile efectului de anturaj.

Gama noastră de uleiuri CBG merge mână-n mână cu CBD-ul de înaltă calitate, pentru o stare de bine cuprinzătoare. Am echilibrat formula noastră CBG, astfel încât să conțină părți egale de canabigerol și canabidiol.

Disponibil într-o gamă largă de concentrații, te poți bucura de influența terapeutică a CBG-ului, alături de terpene, antioxidanți, proteine ​​vegetale și multe altele, datorită uleiului nostru de bază din semințe de cânepă, presat la rece.

Cum este produs uleiul CBG?

Cânepa conține un spectru divers de compuși, fiecare într-o proporție diferită. Deși ponderea de CBD și THC este cea mai mare, compuși mai puțin abundenți, precum CBG-ul, pot fi dificil de izolat.

Procesul începe prin măcinarea plantelor mature de cânepă, îndepărtarea tulpinilor și a altor părți inutile din plantă. Florile și frunzele sunt cele care conțin canabinoizi, terpene și flavonoide.

Cibdol folosește extracția supercritică extrem de avansată cu CO₂ pentru a izola acești compuși esențiali. Mai apoi, extractul nostru de cânepă este filtrat și purificat, pentru a produce un lichid de înaltă calitate, fără egal în ceea ce privește eficacitatea și calitatea. Odată combinat cu un ulei de bază potrivit și îmbuteliat, acesta poate fi consumat.

De ce este produs uleiul CBG folosind extracția supercritică cu CO₂?

Extracția cu CO₂ nu doar că ne permite să avem un control mai mare, dar este și incredibil de sigură. Dioxidul de carbon (CO₂) este un gaz natural care ne înconjoară. Cu toate acestea, atunci când punctul său critic este depășit cu ajutorul unei combinații de căldură și presiune, CO₂-ul devine supercritic - o stare între gaz și lichid.

Amestecând CO₂ supercritic cu materialul vegetal, acesta leagă canabinoizii și terpenele esențiale în interior. Mai apoi, soluția infuzată cu canabinoizi este condensată cu atenție, pentru a capta anumiți compuși, fără a-i distruge - inclusiv CBG-ul. Odată readus în starea gazoasă, CO₂ poate fi reutilizat sau dispersat în atmosferă, fără niciun risc.

Toate uleiurile CBG trec prin același proces de producție și printr-un control al calității stric ca și gama noastră de produse tradiționale infuzate cu canabinoizi. Poți afla în detaliul ce conține mai exact fiecare sticlă de ulei CBG pe pagina noastră de Analiză CBD. Fiecare lot este testat și verificat în mod independent de organizația non-profit Fundación Canna.

Ce ulei CBG este potrivit pentru tine?

Gama de Uleiuri CBG de la Cibdol include o varietate de produse, fiecare cu concentrații diferite. Nicio concentrație CBG nu este superioară unei alte concentrații. În schimb, consumatorii ar trebui să aleagă concentrația cea mai potrivită nevoilor lor.

Dacă nu ai mai folosit până acum ulei CBG, îți recomandăm să începi cu o doză mică. Odată ce te-ai obișnuit cu efectele CBG, poți mări doza și crește frecvența de administrare.

Cât durează efectele uleiului CBG?

Prin natura lor, canabinoizii au un timp de înjumătățire relativ scurt - durata de timp în care sunt activi în corp. Uleiul CBG consumat oral va începe să-și facă efectele după aproximativ 40-60 de minute, efecte care vor dura câteva ore.

Poți accelera debutul efectelor consumând uleiul CBG sublingual. Cu toate acestea, deoarece ingredientele active ajung în fluxul sanguin mai rapid, ele sunt și procesate mai rapid, iar efectele au o durată mai scurtă de timp.

Factorii descriși mai jos pot avea impact asupra duratei efectelor uleiului CBG și asupra impactului acestora. Este esențial să ții cont de acești factori atunci când te decizi care este uleiul CBG potrivit pentru tine.

• Metabolismul
• Concentrația uleiului
• Frecvența dozei
• Greutatea corporală

Uleiul CBG expiră?

Uleiul CBG de la Cibdol este un produs perisabil, care trebuie depozitat într-un loc răcoros, întunecat și uscat pentru a-și menține integritatea. Frigiderul este cel mai bun loc pentru depozitarea uleiului CBG. Agită sticluța bine înainte de fiecare utilizare. Odată deschis, uleiul CBG are un termen de valabilitate de șase luni. Toate sticluțele de ulei CBG au tipărită pe ele data expirării și codul lotului.

Cum se administrează uleiul CBG?

Poți consuma ulei CBG la fel ca și celelalte uleiuri tradiționale cu canabinoizi - pe sau sub limbă. Administrarea sublinguală (sub limbă) accelerează apariția efectelor, deoarece ingredientele active nu trebuie să concureze cu sistemul digestiv. Prin administrarea sublinguală a uleiului CBG, acesta intră prin capilarele minuscule rapid în fluxul sanguin.

În mod alternativ, poți consuma câteva picături de ulei CBG direct pe limbă sau în mâncare și băutură. Din păcate, uleiul CBG nu poate fi folosit la gătit, deoarece căldura va distruge canabinoizii și terpenele delicate.

Recomandările privind instrucțiunile de dozare pot fi găsite pe pagina produsului, pe eticheta și pe ambalajul produsului. Te rugăm să ții cont de faptul că aceste recomandări reprezintă un punct de pornire; pentru a te bucura de beneficiile uleiul CBG, ar trebui să experimentezi cu dozajul, frecvența și modalitatea de consum, până când vei obține rezultatul dorit.

Ce sunt cristalele CBG?

Cristalele CBG oferă 99% CBG pur și nealterat, restul de 1% fiind format din terpene esențiale. Am ales în mod special să păstrăm unele terpene, cum ar fi mircenul, limonenul, linalolul și humulenul, pentru a valorifica efectul de anturaj.

Cristalele CBG sinergizează perfect cu o concentrație mică de terpene esențiale, pentru o stare de bine cuprinzătoare. Datorită lipsei de THC, cristalele CBG nu au efecte secundare nedorite.

CBG-ul cristalizat este simplu de consumat. Poți să așezi cristalele direct pe limbă sau să le adaugi în mâncare, deoarece sunt absorbite ușor de către organism. Datorită naturii lor extrem de concentrate, chiar și o cantitate mică de cristale CBG îți oferă o doză considerabilă.

Cristalele CBG sunt produse de înaltă calitate și sunt verificate independent, pentru ca tu să poți fii liniștit/ă.

Pot fi combinate diferite produse care conțin CBG?

CBG-ul este un canabinoid non-psihoactiv și non-toxic, fără efecte secundare cunoscute. Așadar, este în regulă să combini produse infuzate cu CBG. Cu toate acestea, ar trebui să ții evidența consumului tău zilnic de CBG, astfel încât să îți poți adapta dozajul și frecvența, pentru a te bucura de o stare de bine.

Doza potrivită va varia de la persoană la persoană. Dacă vrei să iei ulei CBG dimineața și apoi să adaugi cristale CBG la masa ta de prânz sau la cină, notează-ți undeva numărul total de miligrame CBG consumate.

Urmărind consumul zilnic, poți ajusta cu ușurință doza de CBG, în funcție de cum te simți. Această strategie îți va îmbunătăți considerabil experiența CBG, susținând o stare de bine echilibrată.

Poate fi consumat CBG-ul în siguranță?

Toate uleiurile și cristalele CBG sunt derivate din cânepă cultivată în mod natural, fără substanțe chimice nocive, aditivi, metale grele și organisme modificate genetic. Fiecare lot de CBG este testat și verificat în mod independent, pentru o transparență totală.

Produsele infuzate cu CBG de la Cibdol nu vor induce starea de high și, deși studiile sunt încă în stadii preclinice, nu există efecte secundare cunoscute.

Te rugăm să ții cont de faptul că uleiurile noastre CBG conțin un spectru complet de compuși, inclusiv CBD. Sunt cunoscute posibile reacții adverse la CBD și, ca atare, recomandăm consumatorilor să mărească doza de ulei CBG încet, până se obișnuiesc cu efectele acestuia.

Dacă în prezent iei, sau intenționezi să iei, medicație pe bază de rețetă, ar trebui să consulți medicul înainte de a începe administrarea de ulei CBG. Raportul egal de CBG și CBD semnifică faptul că uleiul CBG poate interacționa cu enzimele din ficat (citocromul P450), putând perturba efectele anumitor medicamente.

Poate CBG-ul îmbunătăți o anumită afecțiune?

Deși multe studii preclinice și pe animale arată rezultate încurajatoare, încă nu înțelegem pe deplin interacțiunea CBG-ului cu ECS-ul și posibilele reacții biologice. Înainte de a începe administrarea de CBG, ar trebui să îți consulți medicul, deoarece acesta îți poate oferi sfaturi specifice cu privire la cazul tău.

Din cauza studiilor în curs, nu putem face nicio afirmație cu privire la potențialul pe care îl are CBG-ul în tratarea unor anumite afecțiuni. Așadar, uleiul și cristalele CBG de la Cibdol nu sunt destinate să înlocuiască nicio formă de medicație.

Canabigerolul este unul din mulțimea de canabinoizi non-toxici care NU sunt prevăzuți de Convenția ONU privind Substanțele Psihotrope. Drept urmare, este legal să cumperi și să consumi ulei CBG, cu condiția să fie derivat exclusiv din cânepă.

Reglementările legale privind cultivarea cânepei variază, dar pentru a rămâne conforme, concentrația de THC trebuie să nu depășească 0,2% în Europa și 0,3% în SUA.

Cu toate acestea, datorită complexității legilor la nivel național și municipal, recomandăm cu tărie verificarea reglementărilor legale locale înainte de a cumpăra ulei sau cristale CBG.

Este CBG-ul detectat de un test antidrog?

Testarea antidrog la locul de muncă și pe drumurile publice au devenit practici comune în multe țări. Cu toate acestea, în prezent, nu există teste antidrog care examinează concentrația de CBD sau CBG din sângele, saliva sau urina unei persoane.

Testarea antidrog asociată cu Cannabis sativa este utilizată pentru a detecta existența THC-ului. Pentru ca testele antidrog să nu aibă rezultate pozitive, asigură-te că produsele infuzate cu canabinoizi pe care le cumperi provin de la furnizori de încredere.

Toate produsele Cibdol conțin concentrații minime de THC, cu mult sub limita legală, având analize și verificări detaliate efectuate pe fiecare lot de CBD, CBG sau orice alți canabinoizi pe care-i folosim. Acest proces este realizat de o terță parte independentă și face parte din angajamentul nostru de transparență totală.

Clienții pot accesa cu ușurință conținutul exact al tuturor uleiurilor și cristalelor CBG, vizitând pagina de Analiză CBD, la https://www.cibdol.com/content/analysis-cbd.

De ce să cumperi ulei și cristale CBG de la Cibdol?

Cibdol este un furnizor de top de produse infuzate cu canabinoizi. Vastele noastre cunoștințe despre uleiurile CBD le-am combinat cu influența versatilă a CBG-ului non-toxic. Toate gamele noastre CBG sunt legale, sigure și conțin concentrații neglijabile de THC.

Cumpără astăzi uleiuri și cristale CBG de la Cibdol și bucură-te de o gamă superioară de produse dezvoltate la cel mai înalt standard posibil pentru starea ta de bine.

Căutare produs