Redactor: Dr. Arno Hazekamp, profesor cu doctorat

Arno Hazekamp

Dr Arno Hazekamp și-a devotat viața unei înțelegeri mai bune în ceea ce privește canabisul medicinal și aplicațiile sale practice, fiind condus de o pasiune neînfrânată pentru proprietățile medicinale ale compușilor naturali. În prezent fiind cercetător cu normă întreagă, rolul său în cadrul inițiativelor de top din industrie îi oferă o perspectivă unică pe care puțini o pot egala.

De la un doctorat în utilizarea medicinală a canabisului (2001-2007) la rolul său ca fost Manager al Secției de Cercetări și Educație de la Bedrocan și creator al cursului anual Masterclass Medicinal Cannabis, Dr Arno are peste 2 decenii de experiență în completarea informațiilor despre canabis cu date reale.

În prezent profesorul dezvoltă un proiect de colaborare între companii olandeze și industria canabisului (Coaliția pentru Canabis Legal), iar pasiunea, determinarea și cunoștințele sale în privința biochimiei canabisului îl fac să fie o valoare inestimabilă pentru viitorul canabisului medicinal și integritatea conținutului de la Cibdol.

Website & social links

Căutare produs