• Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate

Magnesium Citrate

€ 12.95
Disponibil direct
Amount:
 

Bucură-te de beneficiile Magneziului citrat de înaltă calitate de la Cibdol. Folosit de aproape toate țesuturile din organism, un nivel suficient de magneziu este esențial pentru un stil de viață echilibrat și sănătos. Magneziul citrat nu numai că este mai ușor absorbit de către organism în comparație cu alte forme, dar susține sănătatea digestivă și musculară, consolidând nivelurile de energie.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Consolidează-ți bunăstarea

Oferă organismului tău electroliții esențiali de care are nevoie cu citratul de magneziu de la Cibdol. Folosit de aproape toate țesuturile din organism, magneziul este esențial pentru a avea un stil de viață activ și împlinit. Cu toate acestea, organismul poate întâmpina dificultăți în a absorbi magneziul de care are nevoie, iar aici intervine magneziul citrat. Acesta este mai ușor de absorbit, ajungând în zonele esențiale pentru a susține sănătatea fizică.

Simte diferența citratului de magneziu

Magneziul este esențial în peste 300 de procese metabolice, inclusiv în funcția musculară, sănătatea sistemului imunitar și nervos, metabolismul, nivelul de energie și multe altele. Din fericire, citratul de magneziu este un amestec de ioni de magneziu și citrat care sprijină mai ușor aceste funcții cruciale pentru a avea o viață plină de aventuri.

Bucură-te de vitalitatea și starea de bine a întregului corp

Niciodată nu a fost mai ușor să te bucuri de o viață plină de activități și aventuri. Cu proprietățile energizante ale Magneziului citrat de la Cibdol, poți duce un stil de viață activ, fără ca oboseala să te țină pe loc. Amestecul nostru de înaltă calitate oferă 200 mg de magneziu în fiecare tabletă, reprezentând peste 50% din doza zilnică recomandată.

Cumpără suplimentul nostru organic, citrat de magneziu, pentru a oferi organismului tău fundația de care are nevoie. Potrivit pentru consumul zilnic, nu a fost niciodată mai ușor să stimulezi starea de bine și să faci o mică schimbare care să aibă efect din cap până în picioare. Încearcă-l astăzi.

Cum se administrează Magneziul citrat de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, ia 1-2 capsule pe zi în timpul sau la scurt timp după masă. Nu depăși doza recomandată.

Fișă cu date
Dosage 1 capsule / 2 x a day
Cantitate 60 capsules
Păstrare La loc rece, întunecat și uscat
CBD No
Category Vitals
Căutare produs