• Bisglicinat de magneziu
  • Bisglicinat de magneziu
  • Bisglicinat de magneziu
  • Bisglicinat de magneziu
  • Bisglicinat de magneziu
  • Bisglicinat de magneziu

Bisglicinat de magneziu

€ 16.95
Disponibil direct
Amount:
 

Sprijină necesarul corpului tău pentru unul dintre cele mai importante minerale cu Bisglicinatul de Magneziu de la Cibdol. Cu 200 mg de magneziu de înaltă calitate în fiecare tabletă, suplimentul nostru organic nu doar susține sistemul imunitar, dar mai și contribuie la funcțiile psihologice normale, oferindu-ți resursele mentale de care ai nevoie pentru a face față unui stil de viață modern.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Îmbunătățirea rezistenței pentru un stil de viață sănătos

Puține minerale joacă un rol atât de important în menținerea sănătății psihice ca magneziul. Suplimentul nostru cu bisglicinat de magneziu folosește o formulă organică pentru a stimula corpul din interior. Mai exact, această varietate de magneziu ajută la abordarea provocărilor mentale ale vieții moderne, încurajând funcția fizică normală și activând rezervele naturale de energie.

Îmbrățișează influența magneziului în întreg organismul

Fiecare țesut din organism folosește magneziu, care joacă un rol esențial în peste 300 de procese metabolice. De asemenea, este o resursă de bază în lupta împotriva stresului mental și fizic. Astfel, dacă nivelul acestui mineral scade, organismul poate deveni mai sensibil la presiunea unui stil de viață activ.

O sursă premium de nutriție esențială

Fie că este vorba de susținerea unui stil de viață atletic sau de completarea deficiențelor din nutriție, nu există nicio îndoială în ce privește importanța magneziului în aproape fiecare aspect al vieții de zi cu zi. De la un sistem nervos care funcționează optim la metabolism, susținerea energiei și claritatea mentală, influența suplimentului nostru de bisglicinat de magneziu este deosebit de amplă.

Oferă-ți suportul și încrederea de care ai nevoie pentru a lua viața în piept. Tableta noastră de 200 mg de magneziu ajută la completarea carențelor nutriționale, oferind peste 50% din doza zilnică recomandată. Încearcă acest supliment chiar astăzi și simte diferența pe care o are asupra bunăstării tale mentale magneziul organic de înaltă calitate.

Mod de folosire pentru Bisglicinatul de Magneziu de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, ia 1-3 tablete zilnic, sau la scurt timp după masă. Nu depăși doza zilnică recomandată.

Fișă cu date
Dosage 1 - 3 capsules daily
Cantitate 60 capsules
Păstrare La loc rece, întunecat și uscat
CBD No
Category Vitals
Căutare produs