Ziua Recunoștinței CBD Gravy
Last updated:
Published:
Un ușor și delicios Gravy CBD de Ziua Recunoștinței pentru curcanul tău. Acesta este pur și simplu sosul perfect pentru curcanul dumneavoastră de Ziua Recunoștinței, cu un gust fin pentru a fi servit cu carnea la cină.
Timp de gătire: 7 minute
Timp de preparare: 5 minute
Kcal: 53 per porție
Ingrediente:
45 g de făină
45g de grăsime de curcan prăjit
250g de grăsime de curcan, degresată
60-120 ml de lapte
6-8 picături de ulei lipozomal CBD 2,5% (aproximativ 15 mg)
Sare și piper după gust
Instrucțiuni:
1. După ce curcanul de Ziua Recunoștinței a fost gătit și se odihnește, preparați sosul CBD. Scurgeți toate scurgerile din tava curcanului și puneți-le într-o oală.
2. Se scot 45 g de grăsime și se transferă într-o cratiță medie. Se pune tigaia la foc mediu și, odată ce grăsimea a început să sfârâie, se bat 45g de făină și se amestecă până se combină.
3. Adăugați 250 g de zeamă de curcan, degresată, și 60-120 ml de lapte și continuați să fierbeți la foc mic timp de 5 min.
4. Dacă este necesar, se asezonează cu sare și piper după gust. Se ia de pe foc.
5. Adăugați 6-8 picături de un ulei lipozomal CBD 2,5% și turnați sosul peste curcanul tăiat în felii.