• Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support

Lactose Support

€ 18.95
Disponibil direct
Amount:
 

Bucură-te din plin de produsele lactate cu Lactose Support de la Cibdol. Suplimentul nostru de înaltă calitate ajută la digerarea zaharurilor din lapte, fiind ideal pentru cei ce nu pot digera bine lactoza în mod natural. Fiecare tabletă masticabilă conține 50 mg din enzima numită lactază, echivalentul a 5000 FCC/ALU.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Bucură-te de alimentele preferate

În ziua de azi aproximativ 65% din populația lumii întâmpină dificultăți în procesarea lactozei, așa că sprijinul din partea enzimelor esențiale de lactază este vital pentru a te putea bucura la maximum de produsele lactate. Cu Lactose Support de la Cibdol ai parte de 50 mg din enzima numită lactază per tabletă, un compus de înaltă calitate, ideal pentru persoanele care au dificultăți în digerarea zahărului din lapte (lactoză) în intestine.

Alimentele preferate te așteaptă

Produsele lactate nu mai trebuie să te ducă cu gândul la frică și disconfort. În schimb, sprijinul din lactază poate ajuta la descompunerea zaharurilor din lapte, sprijinind persoanele cu intoleranță, oricât de ușoară ar fi. Fie că te bucuri de o porție de înghețată, preferi extra brânză pe o pizza sau pur și simplu îți place să adaugi lapte în cafea, Lactose Support te ajută să te bucuri de produse lactate fără probleme.

Recapătă controlul bunăstării fizice

Bucură-te de sprijinul de care ai nevoie pentru a suporta mai ușor intoleranța la lactoză. Pe lângă un stil de viață echilibrat și sănătos, Lactose Support te poate ajuta să te bucuri din nou de alimentele preferate, putând astfel să te simți bine la o masă cu prietenii și familia.

Oriunde și oricând ai nevoie, tabletele noastre ușor de mestecat sunt ideale pentru oricine are dificultăți în digerarea lactozei. Amestecul forte, echivalent a 5000 FCC/ALU, este special conceput pentru a sprijini descompunerea lactozei și pentru a-ți oferi încrederea de care ai nevoie pentru a îmbrățișa o viață plină de alimente delicioase și o companie excelentă.

Mod de folosire pentru Lactose Support de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, ia 1-2 tablete zilnic cu apă, cu puțin timp înainte de a mânca/bea alimente sau băuturi care conțin lactoză. Nu depăși doza recomandată.

Fișă cu date
Cantitate 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Căutare produs