• Greens
  • Greens
  • Greens
  • Greens

Greens

€ 39.95
Disponibil direct
Amount:
 

Când viața de zi cu zi are un ritm alert, apelează la Greens de la Cibdol, pentru suport nutrițional. Soluția ideală pentru a-ți suplimenta aportul de fructe și legume, acest supliment complet conține 27 de ingrediente, pe lângă superalimente precum chlorella sau spirulina. În plus, am adăugat fibre, enzime digestive și probiotice, pentru ca organismul tău să aibă toate resursele necesare.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Nu uita de verdețuri

Nu este întotdeauna ușor să îți asiguri doza recomandată de fructe și legume, mai ales cu termene limită la serviciu, obligații sociale și evenimente în familie. Greens de la Cibdol este un supliment complet care conține 27 tipuri de fructe și legume, fibre, enzime digestive și probiotice, fiind ideal pentru a fi adăugat în alimente sau piureuri de fructe.

Asigură-te că organismul tău are resursele necesare

Când organismul tău are parte de suficiente fructe și legume bogate în nutrienți, atunci poți gândi și te poți simți bine. Totuși, nu este întotdeauna ușor să le adaugi la regimul tău zilnic - aici intervine Greens de la Cibdol. Simplu și convenabil, completează un stil de viață activ, ajutându-te să-ți suplimentezi nevoile nutriționale atunci când ai cea mai mare nevoie.

Plin de fructe, legume și superalimente

Greens conține 27 de fructe și legume diferite, inclusiv lăstari de grâu, ceai verde, extract de semințe de struguri și două superalimente - chlorella și spirulina. Acestea nu numai că vor sprijini nevoile nutriționale ale corpului, dar funcționează perfect alături de enzimele digestive, fibre și o cantitate mică de probiotice pentru a face din Greens un supliment complet.

Când viața nu dă semne de încetinire, nu rata beneficiile nutriționale ale fructelor și legumelor; completează-ți aportul cu Greens de la Cibdol. Indiferent dacă îl folosești în smoothie-uri sau pentru a da savoare mâncărurilor preferate, acest supliment oferă un spectru complet de vitamine, minerale, nutrienți, antioxidanți și multe altele.

Cum să folosești Greens de la Cibdol

Dizolvă 1 lingură (10 g) în apă ca și supliment la regimul tău zilnic. Nu consuma Greens pe stomacul gol sau cu produse ce conțin ceai verde. Nu depăși doza recomandată.

Fișă cu date
CBD No
Category Vitals
Căutare produs