Cele mai recente știri | Page 66

  • Cât de repede funcționează uleiul CBG?

    September 1, 2023

    Timpurile necesare pentru a simți cum funcționează uleiul CBG variază foarte mult în funcție de formatul de livrare ales. Dar utilizatorii se pot aștepta să experimenteze efectele inițiale oriunde între 5 minute și 2 ore, în funcție de inhalare vs. ingestie. Cele mai multe metode oferă beneficii pentru cel puțin 2 până la 6 ore.

    .

     

  • Când ar trebui să fie luat uleiul CBG?

    September 1, 2023

    Ca orice supliment, pentru a găsi programul ideal de ulei CBG este nevoie de câteva experimente. Fiți atenți la momentul în care simțiți cel mai puternic beneficiile în timpul zilei și faceți ajustări în consecință. Întotdeauna începeți cu o doză mică pentru a evalua toleranța. Respectați cele mai bune practici de sincronizare descrise aici pentru obiectivele dvs. specifice, de la un somn mai bun la o mai bună concentrare și recuperare la antrenament.

    .

  • Este uleiul CBG bun pentru inimă?

    September 1, 2023

    Cercetarea preliminară de laborator și studiile pe animale care explorează uleiul CBG pentru factorii de risc ai bolilor de inimă, cum ar fi hipertensiunea, ateroscleroza, tromboza, aritmiile, anomaliile colesterolului și multe altele, au produs rezultate foarte promițătoare.CBG pare capabil să reducă inflamația, stresul oxidativ, tensiunea arterială, nivelurile de colesterol și alți factori de risc cardiovascular

    .

  • Ce face uleiul CBG?

    September 1, 2023

    În ciuda faptului că abia a început să câștige atenția recent, CBG arată deja un potențial intrigant datorită cercetărilor preclinice care indică beneficii pentru sănătatea sistemului nervos, funcția digestivă, reglarea vezicii urinare, infecțiile bacteriene, inflamația și multe altele.

    >.

  • Este Omega-3 bun pentru sâni?

    August 31, 2023

    Adoptarea unui stil de viață sănătos în general oferă cele mai solide beneficii pentru sănătatea sânilor. Omega-3 pot servi ca o componentă complementară a unor strategii ample de bunăstare.

  • Uleiul de pește Omega-3 te face să arăți mai tânăr?

    August 31, 2023

    Chiar dacă sunt necesare mai multe cercetări, dovezile actuale sugerează că acizii grași omega-3 EPA și DHA din uleiul de pește pot ajuta la apărarea împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile, petele, uscăciunea și pierderea elasticității. Proprietățile antiinflamatorii și antioxidante protejează integritatea pielii și mențin o structură și o funcție tinerească.

  • Are Omega-3 ajuta la Bulk?

    August 31, 2023

    În timp ce mai multe cercetări sunt justificate, este probabil ca omega-3 să ofere doar un sprijin adjuvant minor, în cel mai bun caz, pe baza datelor disponibile în prezent. Acestea pot oferi un mic impuls atunci când sunt dozate în mod adecvat, dar programarea inteligentă a antrenamentului, nutriția, recuperarea și practicile de stil de viață vor reprezenta marea majoritate a capacității dvs. de a vă mări cu succes.

  • Este mai bine să luați Omega-3 înainte sau după antrenament?

    August 31, 2023

    În timp ce cercetările susțin în general consumul după antrenament, o abordare divizată pre/post antrenament poate oferi rezultate maxime. Încercați și dvs. și vedeți dacă observați beneficii măsurabile în ceea ce privește performanța, recuperarea și câștigurile musculare în timp.

Căutare produs