Îți prezentăm Capsulele Stay Asleep

Last updated:

Published:

Stay Asleep Capsules

Somnul este esențial pentru sănătatea noastră fizică și mentală. Fără un somn sănătos, corpul nostru nu ar avea timp suficient ca să își repare celulele, să procese informații, să se reîncarce cu energie și multe altele. Dacă ești o persoană căreia îi este ușor să adoarmă, dar care nu reușește să se bucure de somn neîntrerupt, atunci Capsulele Stay Asleep sunt exact ce ai nevoie.

Îți prezentăm Capsulele Stay Asleep de la Cibdol

Capsulele Stay Asleep se alătură gamei noastre extinse de produse pentru somn, concepute pentru a-ți ajuta corpul, atunci când ai cea mai mare nevoie de ajutor – în timpul somnului. Formula exclusivă utilizează beneficiile combinate ale CBD-ului, CBN-ului, hameiului și 5-HTP-ului pentru a-ți ajuta corpul pe numeroase fronturi.

Prin încapsularea cu atenție a acestui amestec sofisticat de ingrediente naturale, am creat un supliment zilnic care te poate ajuta să te bucuri de somnul la care visezi. Administrarea a 1-3 capsule cu puțin timp înainte de culcare nu numai că asigură un efect calmant, dar contribuie și la un somn sănătos.

Cum contribuie Capsulele Stay Asleep la un somn sănătos?

Am selectat cu atenție câteva ingrediente, care lucrează la unison cu funcțiile corpului, pentru a promova un somn bun. Capsulele Stay Asleep conțin:

• CBD (12,5mg): CBD-ul de calitate aurie lucrează cu sistemul endocanabinoid al corpului pentru a încuraja echilibrul între sistemele noastre biologice esențiale.
• CBN (12,5mg): Izolat în mod expert pentru a lucra alături de CBD, acesta contribuie la abordarea somnului din toate unghiurile.
Hamei: Hameiul este o plantă cu flori derivată dintr-o specie naturală de plante, care conțin un amestec sofisticat de terpene.
• 5-HTP: Încurajează producția de serotonină de către organism, pentru a regla funcții precum somnul și apetitul.

Împreună, aceste elemente lucrează armonios pentru a susține corpul din cap până în picioare, ghidându-te cu blândețe spre un somn sănătos.

O zi de mâine mai bună începe cu un somn sănătos azi

Pentru a te bucura de o noapte cu un somn odihnitor trebuie să ai o igienă bună a somnului și un stil de viață echilibrat. Din păcate însă, având în vedere provocările vieții moderne, mulți dintre noi avem nevoie de o mână de ajutor atunci când vine vorba de un somn neîntrerupt. Capsulele Stay Asleep sunt recomandate exact pentru acest lucru, ajutându-ți corpul să se bucure de odihna binemeritată.

Pe lângă schimbările subtile ale obiceiurilor tale de somn, Capsulele Stay Asleep te pot ajuta să ai o zi de mâine mai bună pornind de la un somn odihnitor azi. Comandă-le pe ale tale și bucură-te de puterea CBD-ului.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs