Evaluator: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme, BPharm, a fost întotdeauna pasionat de consumul de suplimente pentru o viață mai lungă și mai sănătoasă. De când a devenit licențiat al Școlii de Farmacie a Universității Gazi, a lucrat în mai multe sectoare ale industriei farmaceutice.

Cu o experiență de peste 28 de ani, Levent a lansat sute de produse de îngrijire, valorificându-și cunoștințele vaste în sectoare precum dezvoltarea afacerilor B2B, strategii de marketing în domeniul medical și accesul pe piață pentru produsele farmaceutice. Fiind un expert de top în lipozomi și activitate lipozomală, pasiunea sa pentru suplimente îl face să fie un membru extrem de credibil al echipei noastre de evaluare.

Alături de poziția sa de fondator și director de operațiuni al E-Conn Healthcare Consulting, și de rolul său în consiliul consultativ științific din cadrul CureSupport Group, Levent ne va oferi o perspectivă valoroasă, și se va asigura că produsele Cibdol îndeplinesc standardele excepțional de ridicate. De asemenea, Levent publică propriile lucrări, inclusiv videoclipuri educaționale și prezentări, pe www.e-conn.org.

Fie că este vorba de căutarea unor formule lipozomale de ultimă generație sau de experiența sa de neegalat cu produse și servicii farmaceutice, Levent își folosește cunoștințele pentru a îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală a oamenilor. Caută „liposomal_academy” pe YouTube, sau accesează link-urile de mai jos.


Căutare produs