CUMPĂRĂ 3, PLĂTEȘTE PENTRU 2 CBD produse din gama noastră! Reduceri de până la 33%, cu codul CIBDOL3

  • Vitamina D3 vegană
  • Vitamina D3 vegană
  • Vitamina D3 vegană
  • Vitamina D3 vegană
  • Vitamina D3 vegană
  • Vitamina D3 vegană

Vitamina D3 vegană

€ 17,95
Disponibil direct
Amount:
 

Susține-ți sistemul imunitar și întregul organism cu vitamina D3 vegană de la Cibdol. Tabletele noastre ușor de înghițit conțin vitamina D pentru vegani, fiind diferite de suplimentele tradiționale. Având 120 de capsule în fiecare recipient, nu a fost niciodată mai ușor să atingi aportul zilnic de vitamina D și să-i oferi sănătății tale impulsul pe care îl merită.

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Adaugă puțin soare zilei tale

Este foarte important să consumi suficientă vitamina D pe tot parcursul anului pentru a te simți în formă maximă. Suplimentele noastre vegane de vitamina D3 susțin zeci de funcții esențiale din organism, și sunt potrivite pentru consumatorii vegani. În mod tipic, vitamina D provine din surse de origine animală, însă capsulele noastre folosesc o tehnologie de top, astfel încât toată lumea să poată experimenta puterea de stimulare a stării de sănătate oferită de vitamina D.

Vitamina D pentru vegani

Vitamina D joacă un rol esențial în sistemul nostru imunitar, menținând, de asemenea, funcția oaselor și a mușchilor. Cu toate acestea, până acum, obținerea vitaminei D de înaltă calitate pentru utilizatorii vegani a fost incredibil de dificilă. Știm cât de important este ca toată lumea să se simtă sprijinită în obiectivele proprii pentru menținerea sănătății, și de aceea vitamina D3 vegană este unică în comparație cu suplimentele tradiționale.

Sănătatea întregului corp, pe tot parcursul anului

În mod normal, corpul nostru primește toată vitamina D de care are nevoie de la lumina naturală a soarelui. Desigur, în lunile de iarnă și pentru persoanele care nu pot ieși des afară, nivelurile de vitamina D încep să scadă, contribuind la diverse probleme de sănătate. În aceste circumstanțe, suplimentarea este crucială.

Indiferent de situație, capsulele noastre ușor de înghițit oferă un sprijin esențial. Indiferent dacă ești în vârstă sau tânăr, puține vitamine joacă un rol atât de important în starea de bine generală. Acum poți alege vitamina D prietenoasă pentru vegani fără a renunța la calitate, cu ajutorul vitaminei D3 vegane de la Cibdol.

Cum să consumi vitamina D3 vegană de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, consumă o capsulă pe zi, preferabil în timpul mesei sau la scurt timp după masă.

Fișă cu date
Cantitate 120 tablets, 120 daily doses
Păstrare La loc rece, întunecat și uscat
Căutare produs