Ulei CBN

4.9/5.0
Evaluat de 216 utilizatori. Prices start at € 49.95

Mai puțin cunoscut, dar cu un impact la fel de important, uleiul CBN de la Cibdol este răspunsul ideal la nevoile tale de sănătate. Cânepa posedă o selecție extraordinară de canabinoizi naturali, fiecare cu influența sa unică. CBN este unul dintre acești compuși care influențează mintea și corpul în moduri noi și interesante.

Pentru a-ți aduce puterea CBN, echipa noastră de experți a lucrat zi și noapte pentru a izola concentrații semnificative. Susținute de un spectru complet de canabinoizi, uleiurile noastre CBN oferă o experiență completă de wellness în fiecare picătură.

Folosește-te de influența puternică a CBN pentru a trăi viața la maxim. Cu uleiurile CBN remarcabile de la Cibdol poți îmbrățișa fără grijă un stil de viață activ și sănătos.

Vezi mai mult

CE ESTE CANABINOLUL (CBN)?

Canabinolul, denumit și CBN, este un compus organic regăsit în Canabis sativa. Face parte dintr-o familie unică de substanțe chimice, numite fitocanabinoizi - o familie cunoscută pentru influența sa vastă asupra corpului uman.

Prin izolarea, într-un mod avansat, a unor concentrații ridicate de CBN din cânepă cultivată în mod natural, Cibdol a creat o gamă diversă de uleiuri CBN, pentru a-ți susține starea de bine.

CE SUNT CANABINOIZII?

Tehnic, există mai multe tipuri diferite de canabinoizi, cele mai remarcabile fiind fitocanabinoizii și endocanabinoizii. Primul tip de canabinoizi poate fi găsit în plante, cum ar fi cânepa, echinacea și arbustul de ceai, în timp ce al doilea tip există în mod natural în interiorul organismului oamenilor și al altor animale. De fapt, endocanabinoizii sunt prezenți în toate mamiferele - inclusiv animalele de companie!

De obicei, oamenii folosesc termenul de „canabinoizi” pentru a face referire la soiul ce poate fi găsit în interiorul plantelor, așa că nu îți face griji dacă observi că elementul „fito” lipsește. Și, deși descoperirea canabinoizilor este, fără îndoială, intrigantă, aceștia nu funcționează pe cont propriu. Organismul uman a evoluat pentru a profita de schimbările biologice cauzate de canabinoizi cu o rețea foarte talentată de receptori.

Cum funcționează sistemul endocanabinoid?

În interiorul nostru există o rețea vastă de reglementare, numită sistemul endocanabinoid (ECS). Atașați la această rețea - în locații cheie - sunt receptorii canabinoizi (CB1 și CB2). Când un receptor detectează prezența unui canabinoid, cei doi interacționează, provocând modificări la nivel biologic. Aceste interacțiuni au loc în diferite locuri din tot corpul, cum ar fi în:

• Creier
• Sistemul digestiv
• Sistemul imunitar
• Piele
• Sistemul nervos central și periferic

Cu toate acestea, nu fiecare canabinoid interacționează cu fiecare receptor în toate locațiile. În schimb, receptorii canabinoizi funcționează folosind un principiu cu lacăt și cheie. Dacă structura chimică a unui canabinoid (cheia) nu corespunde formei unui receptor (lacătul), cei doi nu vor interacționa. Datorită acestui mecanism unic, un spectru complet de canabinoizi ar putea juca un rol semnificativ în starea de bine a unei persoane, datorită combinațiilor aproape infinite de chei și lacăte.

Cum funcționează CBN-ul?

În timp ce cânepa găzduiește peste 100 de canabinoizi diferiți, proporțiile nu sunt tot timpul aceleași. Pe măsură ce planta se dezvoltă, creează diverși canabinoizi prin biosinteză, în timp ce decarboxilarea și degradarea dau naștere altora.

Pentru a putea izola CBN-ul sunt necesare cunoștințe foarte avansate despre canabinoizi, deoarece acesta nu provine direct din precursorul canabinoid CBGA. În schimb, CBN-ul este produsul degradat al tetrahidrocanabinolului (THC).

În interiorul speciei Canabis sativa, THC-ul apare mai întâi sub formă de THCA, un compus acid și brut. THCA-ul se va degrada treptat în CBNA, după expunerea prelungită la soare (UV) și la aer. Cu toate acestea, odată degradat, CBNA-ul poate fi activat prin căldură (decarboxilare) pentru a îndepărta molecula suplimentară de carbon și pentru a crea CBN.

CUM FUNCȚIONEAZĂ CBN-UL?

Toți canabinoizii interacționează cu organismul prin intermediul sistemului endocanabinoid, iar CBN-ul nu face excepție. Rolul principal al ECS-ului este de a menține echilibrul între diferite funcții biologice. Atunci când corpul se află într-o stare echilibrată sau homeostatică, poate face față mai bine bolilor și afecțiunilor.

Pentru a monitoriza și a promova o stare de echilibru, ECS-ul se bazează pe receptorii canabinoizi (CB1/CB2). Acești receptori au puterea de a declanșa zeci de schimbări subtile în funcțiile organismului, precum memoria, învățarea, digestia, metabolismul, termogeneza și multe altele. Cu toate acestea, așa cum am subliniat și mai sus, rezultatul depinde de locația receptorului, de tipul acestuia și de canabinoidul cu care interacționează.

CBN-ul are o afinitate puternică pentru receptorii CB2, care pot fi găsiți, în principal, în sistemul imunitar și o afinitate ușoară pentru receptorii CB1, localizați, în principal, în creier.

Care sunt efectele CBN-ului?

Studiile cu privire la influența CBN-ului sunt încă în plină desfășurare și sunt efectuate în întreaga lume. Un avantaj semnificativ al CBN-ului este că, în ciuda legăturii sale cu THC-ul, acest canabinoid nu produce efecte secundare psihotrope.

Primele evaluări ale canabinoidului sugerează că interacțiunea CBN-ului cu receptorii CB1 și CB2 poate influența următoarele aspecte:

• Stimulează pofta de mâncare
• Favorizează un somn sănătos
• Activează sistemul imunitar
• Protejează împotriva simptomelor îmbătrânirii

Cum ar trebui să folosești uleiul CBN pentru afecțiunea de care suferi?

Înțelegerea științifică a CBN-ului este încă la început. În ciuda rezultatelor încurajatoare ale studiilor preclinice, efectele pe termen lung la oameni nu sunt încă cunoscute. Deși canabinoidul arată o interacțiune pozitivă cu sistemul endocanabinoid, amploarea și viabilitatea acestei interacțiuni este încă ținută sub observație.

Din cauza cercetărilor neconcludente, nu putem face nicio afirmație cu privire la potențialul CBN-ului de a trata anumite afecțiuni. Ca atare, uleiul CBN de la Cibdol nu este conceput ca înlocuitor pentru nicio formă de tratament.

CBN-ul și CBD-ul: care este diferența?

Deși atât CBN-ul, cât și canabidiolul (CBD) sunt compuși non-toxici derivați din cânepă, dar care nu interacționează cu sistemul endocanabinoid în același mod.

CBD-ul este canabinoidul care se găsește din abundență în cânepă, dar nu se conectează direct la receptorii canabinoizi, așa cum o face CBN-ul. În schimb, consolidează eficiența ECS-ul, prin stimularea producerii de enzime și endocanabinoizi benefici.

CBN-ul este un antagonist direct al receptorilor canabinoizi, iar concentrația sa în cânepă este semnificativ mai mică decât cea a CBD-ului. Acesta trebuie izolat cu grijă și concentrat cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație. Din fericire, în ciuda diferențelor dintre cei doi canabinoizi, aceștia sinergizează excepțional de bine, și ambii beneficiază de un profil cu efecte non-psihotrope. Prin efectul lor combinat, este posibilă influențarea stării de bine pe numeroase fronturi.

Care este modul ideal de a consuma CBN?

Nu există o modalitate preferențială pentru consumul de CBN. CBN-ul poate fi găsit în uleiuri, produse cosmetice, alifii și multe altele, fiind ușor de introdus în rutina ta zilnică, indiferent de tipul de produs pe care-l alegi.

Indiferent de modul în care intenționezi să consumi CBN, ar trebui să te asiguri întotdeauna că produsul a fost analizat în mod independent. Cibdol se mândrește cu transparența produsului, oferind clienților o detaliere a conținutului fiecărui lot de ulei CBN.

Ce este uleiul CBN?

Uleiul CBN este o combinație rafinată, filtrată și purificată de canabinol (împreună cu CBD) și uleiuri, precum cel de măsline, cânepă și MCT. Odată izolat, canabinoidul este adăugat cu atenție într-un ulei de bază din două motive.

În primul rând, uleiul de bază îmbunătățește rata de absorbție a CBN-ului. Canabinoizii sunt în mod natural hidrofobi (ceea ce înseamnă că resping apa) și, fără un ulei, nu tot CBN-ul ar reuși să atingă zona țintă atunci când este consumat.

În al doilea rând, uleiurile purtătoare oferă o serie de beneficii secundare, care lucrează alături de influența CBN-ului. De exemplu, uleiul de cânepă este plin de antioxidanți, proteine ​​vegetale și acizi grași omega, în timp ce uleiul de măsline este o sursă bogată de grăsimi mononesaturate, iar uleiul MCT conține trigliceride cu lanț mediu - o sursă eficientă de energie.

Cum să consumi uleiul CBN?

Fiecare sticlă de ulei CBN are inclus un picurător. Cu acesta, poți administra mai multe picături de CBN fie pe limbă, fie sub limbă. CBN-ul consumat oral are efecte cu o durată mai lungă, dar acestea nu-și vor face simțită prezența decât după 40–60 minute de la administrare. Uleiul CBN administrat sub limbă (sublingual) oferă un impact mai substanțial și un debut mai rapid, dar durata efectelor este una mai scurtă.

Diferența de efecte rezultă din modul în care este absorbit CBN-ul. Consumat oral, compusul trebuie să treacă prin sistemul digestiv înainte de a ajunge în ficat și, mai apoi, în fluxul sanguin. Consumul sublingual ocolește sistemul digestiv, intrând în fluxul sanguin direct prin capilarele minuscule de sub limbă.

De asemenea, în cazul în care nu îți place gustul, poți încerca să adaugi câteva picături de ulei CBN în mâncare sau băutură. Este important să ne amintim că nu există o metodă de consum ideală. De fapt, ar trebui să alegi modalitatea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Ce ulei CBN ar trebui să alegi?

Uleiurile CBN de la Cibdol sunt disponibile în diferite concentrații, oferind clienților o mulțime de opțiuni. Uleiurile noastre cu concentrație scăzută (2,5%) sunt ideale pentru persoanele care nu au mai încercat uleiul CBN sau pentru cei care au nevoie de o doză mică, pentru a-și susține starea de bine de zi cu zi. Uleiul nostru CBN de 5% are o concentrație moderată și este potrivit pentru consumatorii obișnuiți cu efectele CBN-ului.

Cibdol își fortifică uleiurile CBN cu CBD de top, pentru o influență cuprinzătoare. Vei găsi detalii exacte despre fiecare ulei CBN și raportul corespunzător de CBN:CBD pe pagina produsului.

Care este durata efectelor uleiului CBN?

Așa cum am arătat și mai sus, efectele uleiului CBN depind de concentrația uleiului și de modalitatea de administrare. De exemplu, efectele unui ulei cu o concentrație mai mare, consumat oral, pot avea o durată de până la cinci ore. Totuși, este important să ținem cont de faptul că durata efectelor este influențată de factori precum:

• Metabolismul
• Grăsimea corporală
• Concentrația de CBN
• Dacă a fost consumat alături de mâncare sau nu

Pentru început, ar trebui să consumi ulei CBN la intervale regulate pe parcursul zilei (de trei ori pe zi), până când te obișnuiești cu efectele. După ce te-ai familiarizat cu influența CBN-ului, poți mări sau micșora doza și frecvența.

De asemenea, nu uita că timpul de înjumătățire al canabinoizilor (cât rezistă în organism) este relativ scurt. Deci, dacă încerci să remediezi o anumită afecțiune, ar trebui să consumi ulei CBN la intervale care îți oferă cel mai mare impact.

Poți combina uleiurile CBN?

Da, poți! Combinarea uleiurilor CBN sau amestecarea uleiurilor CBN cu alte produse infuzate cu canabinoizi este posibilă. Cu toate acestea, pentru a profita la maxim de experiența ta, îți recomandăm să păstrezi o evidență zilnică a consumului de canabinoizi.

Poate că folosești un produs diferit, așa că monitorizarea numărului de picături, de exemplu, nu te va ajuta să ții evidența aportului. În schimb, accesează pagina produsului Cibdol, iar sub butonul „informații”, vei găsi detalii despre conținutul de canabinoizi în miligrame.

Pe măsură ce consumi CBN, urmărește totalul zilnic în mg. Apoi, atunci când vrei să îți ajustezi experiența, vei avea o doză precisă ca și punct de pornire.

Atunci când începi să combini diferite produse cu canabinol, încearcă să nu depășești doza zilnică obișnuită timp de câteva zile, astfel încât să te poți adapta și monitoriza efectele.

Cum este produs uleiul CBN de la Cibdol?

Extragerea CBN-ului necesită o expertiză avansată și facilități de ultimă generație. Cibdol folosește multe echipamente pentru a putea livra uleiuri CBN cu un nivel înalt de standardizare, puritate și siguranță.

Începând cu cânepa cultivată în mod natural, Cibdol se asigură că toate materialele vegetale prime sunt lipsite de aditivi artificiali, substanțe chimice, metale grele și organisme modificate genetic. Înainte de a fi măcinate într-o pulbere fină, florile de cânepă sunt verificate manual, astfel încât să nu conțină obiecte străine. Acea pulbere este supusă extracției cu CO₂ extrem de sofisticată, un proces care izolează canabinoizii necesari, fără a le leza integritatea.

Extractul de cânepă este apoi decarboxilat, distilat și filtrat, pentru a produce extracte CBN de calitate și cu o puritate deosebită. Odată amestecat cu uleiul purtător corespunzător, fiecare lot de extract CBN este testat în mod independent de un laborator terț. Rezultatele sunt apoi publicate pe pagina „Analiză CBD” de pe site-ul Cibdol, astfel încât clienții să poată verifica siguranța și conținutul tuturor produselor noastre CBN.

De ce Cibdol utilizează extracția supercritică cu co₂ pentru a produce uleiul CBN?

Deși este posibilă extragerea CBN-ului din cânepă prin mai multe metode, extracția supercritică cu CO₂ este superioară din mai multe puncte de vedere:

• Poate izola compuși specifici
• CO₂-ul este un produs natural și sigur
• Nu afectează canabinoizii, terpenele sau flavonoidele
• Folosit pe scară largă în industria alimentară și a frumuseții

Singurul dezavantaj al extracției supercritice cu CO₂ îl reprezintă costul utilajelor - nu poate fi efectuată acasă, deoarece echipamentul este specializat.

Laboratorul Elvețian Cibdol folosește extracția supercritică cu CO₂ pentru a produce cele mai pure și mai sigure produse infuzate cu canabinoizi de pe piață. Standardul uleiului nostru CBN este inegalabil, datorită controlului strict al calității, al echipamentelor de calitate farmaceutică și al procedeelor de ultimă oră din domeniul științei canabinoizilor.

Care este cel mai bun mod de a depozita uleiul CBN?

Uleiul CBN este un produs perisabil și trebuie depozitat în condiții adecvate pentru a-și păstra integritatea și eficacitatea. Locul ideal pentru depozitarea uleiului CBN este într-un frigider sau dulap, situat departe de lumina directă a soarelui și de fluctuațiile de temperatură (ambele degradează calitatea CBN-ului). Toate sticlele sunt inscripționate cu un cod unic de date și un număr de lot.

Dacă depozitezi uleiul CBN în frigider, agită sticla bine înainte de fiecare utilizare. Este normal ca temperaturile mai reci să provoace separarea uleiului și a extractului de CBN în timp, dar acest lucru nu afectează calitatea produsului.

Este uleiul CBN un produs sigur?

Datorită interacțiunii sale unice cu receptorii CB1 și CB2, CBN-ul nu produce efecte secundare psihotrope. Cu toate acestea, CBN-ul poate produce reacții adverse ușoare, cum ar fi:

• Tulburări gastrice
• Oboseală
• Diaree
• Schimbări de apetit

Dacă nu ai mai consumat uleiuri CBN, îți recomandăm să începi cu o doză mică, consumată o dată sau de două ori pe zi. Pe măsură ce te obișnuiești cu efectele, poți mări doza treptat pe parcursul a 2-3 săptămâni, sau până când atingi rezultatul dorit.

Dacă observi efecte secundare nedorite, te rugăm să încetezi de îndată consumul. CBN-ul nu rezistă în corp mult timp și orice reacții adverse ar trebui să treacă în doar câteva ore.

Dacă nu ești sigur/ă cu privire la impactul CBN-ului, sau dacă ai întrebări specifice, îți recomandăm să discuți nelămuririle cu un cadru medical.

În prezent, CBN-ul nu este inclus în Convenția unică a ONU pentru stupefiante și nici în Convenția privind substanțele psihotrope. Cu toate acestea, deoarece CBN-ul ar putea fi considerat un analog al THC-ului, reglementările la nivel local pot varia. Îți recomandăm să verifici legislația din țara ta de origine, asigurându-te totodată că produsele CBN achiziționate sunt derivate exclusiv din cânepă.

Va influența CBN-ul rezultatele unui test antidrog?

Testele antidrog de la locul de muncă verifică prezența unei multitudini de substanțe, printre care se numără și THC-ul. Aceste teste nu sunt concepute pentru a detecta CBN-ul, fiind extrem de puțin probabil ca uleiul CBN să influențeze rezultatele unui test.

Cu toate acestea, datorită legăturilor dintre CBN și THC, extractele de cânepă de calitate inferioară pot conține concentrații de THC situate peste pragul de testare. Este esențial ca toate produsele CBN să fie achiziționate de la producători de renume și însoțite de analize independente, pentru a reduce la minimum posibilitatea de a pica un test antidrog la locul de muncă sau în trafic.

De ce să cumperi ulei CBN de la Cibdol?

Gama Cibdol include uleiuri CBN în diferite concentrații, fiecare fiind asociat într-un mod armonios cu CBD de top. Tehnologia de ultimă generație și expertiza de top în industrie, asigură că toate uleiurile CBN de la Cibdol sunt de neegalat în ceea ce privește puritatea și eficacitatea lor, conținând, în același timp, concentrații neglijabile de THC.

Cumpără astăzi ulei CBN de înaltă calitate de la Cibdol, pentru a te bucura de o stare de bine îmbunătățită mâine!

Căutare produs