• Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness

Anti-Tiredness

Cu Reishi, Ginseng Siberian și Cordyceps

€ 29.95
Disponibil direct

Caracteristici & beneficii:

Contribuie la reducerea oboselii și a oboselii (B6 & B12)
Cu puterea naturală a ciupercilor (reishi & cordyceps)
Activează energia naturală din organism (Vitamina B2)
Cu polifenoli din ceai verde
Vegan și potrivit pentru utilizare pe termen lung
Ușor de înghițit, capsulă mică
Amount:
 

Transport gratuit la toate comenzile de peste €25

Descriere
Fișă cu date
Descriere

O mână de ajutor atunci când viața pare că nu se oprește

Atunci când viața pare că nu se oprește, cu toții avem nevoie de o mână de ajutor pentru a combate oboseala și extenuarea. Anti-Oboseală îți oferă o soluție pe termen lung pentru nivelul scăzut de energie, valorificând puterea naturală a ciupercilor și a vitaminelor B2, B6 și B12.

Împreună cu polifenolii din ceaiul verde, aceste capsule vegane și ușor de înghițit te pot ajuta să faci față provocărilor fără sfârșit ale vieții moderne.

Activează energia naturală a organismului

Fie că este vorba de termenele limită de la lucru sau de provocările vieții de zi cu zi, capsulele Anti-Oboseală te ajută să faci față rutinei zilnice, susținând nivelul de energie atunci când ai cea mai mare nevoie. În ziua de azi, ne supunem corpul la eforturi foarte mari și este normal să ne simțim copleșiți. Acum poți apela la Anti-Oboseală pentru ajutor.

Cu toate acestea, Anti-Oboseală nu sporește nivelul de energie pe termen scurt. Ci folosește ingrediente naturale, pentru a activa treptat rezervele de energie ale corpului tău, restabilind astfel un nivel normal.

Energizarea organismului cu vitamine și extracte de ciuperci

În timp ce vitaminele B6 și B12 ajută la reducerea oboselii și a stării de extenuare, vitamina B2 îți ajută corpul să restabilească nivelurile normale de energie. Acest proces esențial este susținut de puterea naturală a extractelor de reishi și cordiceps - două ciuperci populare, cu diverse roluri în ce privește starea de bine.

Atunci când lumea îți cere mai mult, Anti-Oboseală de la Cibdol este pregătit să răspundă la apel. Combinația noastră de ingrediente naturale te va ajuta să îți recapeți energia de care ai nevoie pentru a ține pasul cu viața, zi de zi.

Cum se administrează Anti-Oboseală de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, consumă 1-3 capsule în fiecare zi, cu un pahar de apă sau suc. Capsulele nu trebuie mestecate.

Fișă cu date
Căutare produs