CUMPĂRĂ 3, PLĂTEȘTE PENTRU 2 produse din gama noastră! Reduceri de până la 33%, cu codul CIBDOL3

Oferte CBD

Promotional Terms and Conditions

La Cibdol, credem în puterea CBD-ului și știm că și tu crezi același lucru. De aceea, oferim o varietate de reduceri și oferte speciale. Este modul nostru de a-ți mulțumi nu numai pentru că ai ales Cibdol, ci și pentru că ai avut încredere în puterea CBD-ului nostru de calitate aurie.Reducere Newsletter Cibdol

*Reducerea de 10% este o reducere unică. După înregistrare, vei primi un e-mail cu un cod de reducere.Oferte speciale

VOUCHER CODE: CIBDOL3

Oferte CBD: Întrebări și răspunsuri

Ce este oferta Cibdol „cumpără 3, plătește 2”?
Oferta noastră „3 pentru 2” este o reducere exclusiv online, aplicabilă tuturor produselor Cibdol. Pentru a profita de această ofertă, asigură-te că:

1. Adaugi cel puțin 3 produse în coșul de cumpărături
2. Folosești codul „CIBDOL3” în prima etapă a plasării comenzii
3. Finalizezi procesul de plasare a comenzii

Te rugăm să reții că reducerea se aplică numai celui mai ieftin produs din coșul de cumpărături.

Termeni și condiții pentru promoții

• Toate promoțiile, ofertele speciale și reducerile depind de disponibilitate.

• Ofertele speciale sunt valabile numai în datele specificate. Orice reducere revendicată după expirare nu se va aplica.

• Comenzile finalizate nu pot avea oferte speciale aplicate retroactiv. Toate reducerile trebuie revendicate în momentul finalizării comenzii.

• Dacă întâmpini probleme cu revendicarea unei reduceri sau a unei oferte speciale în momentul finalizării comenzii, te rugăm să contactezi un membru al echipei noastre de servicii pentru clienți cât mai curând posibil.

• Ofertele speciale și reducerile nu pot fi schimbate cu variante alternative, precum produse, credit în magazin sau mijloc de plată legal.

• Deși depunem eforturi pentru a ne asigura că ofertele promoționale și reducerile sunt afișate corect și cu acuratețe, pot apărea erori. Cibdol nu își asumă nicio răspundere pentru astfel de erori sau omisiuni și poate modifica detaliile unei promoții în orice moment.

• Oferta noastră „3 la preț de 2” este o reducere exclusivă la nivel de site, care se aplică tuturor produselor Cibdol. Te rugăm să reții că reducerea se aplică pentru cel mai ieftin articol din coș.

• Sistemul promoțional „3 la preț de 2” funcționează și cu multipli de trei și alte oferte existente. De exemplu, dacă achiziționezi șase articole, cele mai ieftine două articole vor fi gratuite.

• Cibdol își rezervă dreptul de a modifica, a schimba sau a suspenda promoțiile, reducerile și ofertele speciale în orice moment și fără notificare prealabilă.

Căutare produs