Modalități de Plată

Oferim clienților noștri multiple modalități sigure și discrete pentru a plăti pentru produsele alese. Indiferent de modul în care vrei să plătești, poți sta liniștit/ă, deoarece noi am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a ne asigura că plata este realizată într-un mediu simplu și sigur.

Card

Plata cu cardul este considerată ca fiind una standard și printre cele mai sigure modalități de a efectua o plată pe internet. La Cibdol, acceptăm atât carduri Visa, cât și MasterCard. Pentru a utiliza această metodă, nu trebuie decât să introduci detaliile cardului, data expirării și codul de securitate, format din 3 cifre (de pe spatele cardului), pe pagina relevantă. Plățile ar trebui să aibă loc instantaneu, iar noi vom începe de îndată pregătirea comenzii.

Transfer bancar

Dacă dorești să plătești prin transfer bancar, poți folosi următoarele detalii:

Asigură-te că folosești ca și referință numărul comenzii. Atenție: Deși, de cele mai multe ori, transferul are loc instantaneu, câteodată poate dura până la 3 zile pentru ca plata să fie procesată. Noi vom începe să îți pregătim comanda de îndată ce transferul este procesat.

Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Nr. de referință: (începe cu) B00 .....

Economisește bani pe taxele de transfer bancar

Transferul de bani, în special cel internațional, poate implica taxe bancare nedorite. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul comenzilor care provin din afara zonei Euro. Cu toate acestea, există și alte opțiuni disponibile, deoarece o serie de companii oferă acum servicii de transfer internațional de bani, rapide și sigure, fără taxele mari asociate unei bănci.

Printre aceste companii se numără:

  • Xoom
  • HiFX
  • XE Trade
  • 1st Contact
  • UK Forex
  • Transferwise
  • World first

iDeal

iDeal este o metodă alternativă de plată, disponibilă în Olanda. Nu necesită un card și îți permite să faci plăți rapide și sigure, direct din banca ta. Numele furnizorului de plată este numele care va apărea în contul tău.

Direct E-Banking

Directebanking.com oferă un serviciu relativ nou, care utilizează standardul TÜV, pentru a garanta securitatea. Din contul tău de Direct E-Banking poți genera o plată care ajunge direct în contul nostru. Acest serviciu permite efectuarea de plăți internaționale sigure și discrete, care au loc aproape instantaneu.

Bancontact

Bancontact folosește aceleași protocoale de securitate ca și o plată bancară online. Nu este nevoie să instalezi niciun software - dacă ai un cont bancar online, poți utiliza aceasta metodă simplă de plată.


Căutare produs