Cibdol Participă la Vitafoods 2021

Last updated:

Published:

vitafoods

La Cibdol, ne pregătim să participăm la Vitafoods Europe 2021, împreună cu cele mai bune companii de suplimente din lume. Suntem extrem de încântați să ne întâlnim din nou față în față. Dar nu îți face griji dacă nu reușești să ajungi. Evenimentul hibrid din acest an oferă și opțiunea de acces online, permițând utilizatorilor să exploreze evenimentul de la distanță.

Vitafoods Europe 2021

Deși pandemia a forțat evenimentul Vitafoods Europe 2020 să fie exclusiv online, anul acesta va avea loc în format hibrid, care include atât opțiunea de participare fizică, cât și online. Evenimentul fizic va avea loc la Sala de Expoziții Palexpo din Geneva, Elveția. Alătură-te acestui eveniment în perioada 5-7 octombrie pentru a experimenta produse interesante la scena principală, o zonă nouă cu ingrediente și un centru de degustare. Ai chiar și mai mult timp la dispoziție pentru a te pune la curent cu ultimele evoluții din industrie, dacă te alături online! Pur și simplu conectează-te între 4 și 8 octombrie.

Descoperă produsele noastre

Suntem încântați să ne conectăm fizic cu vizitatorii din nou. Ne place să educăm mințile curioase despre gama noastră de produse CBD. Cu o acoperire media sporită în jurul canabinoizilor, vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări, îngrijorări și să disipăm mituri. Simte-te liber/ă să ne întrebi orice, de la detalii despre procesul nostru de fabricație până la știința canabinoizilor, terpenelor și a altor componente din planta de canabis.

Ne vedem anul viitor la Vitafoods 2022

Nu îți face griji dacă nu poți participa anul acesta, personal sau online. Ai suficient timp să îți planifici din timp și să participi la evenimentul Vitafoods 2022. Dacă ai cel mai mic interes în ceea ce privește o afacere cu nutraceutice, te vei bucura de agitația din acest epicentru de suplimente, produse farmaceutice, nutricosmetice, alimente funcționale și medicamente naturale. Deși (din păcate) nu este deschis publicului, Vitafoods continuă să servească drept o oportunitate vitală de networking pentru oamenii de știință, angrosiști, distribuitori și producători.

Încearcă produsele Cibdol

Dacă ești interesat/ă să încerci unele dintre cele mai bune produse CBD disponibile pe piață, vizitează magazinul Cibdol pentru a explora gama noastră de produse infuzate cu canabinoizi. Vei găsi uleiuri CBD, vitamine și produse de îngrijire a pielii. Sau, dacă vrei să afli mai multe despre puterea CBD-ului, consultă enciclopedia noastră CBD.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs