Cibdol Își Extinde Gama cu Uleiurile Revoluționare CBN & CBG

Last updated:

Published:

Cibdol's brand new CBN & CBG Oils

Cibdol este încântat să anunțe o gamă exclusivă de uleiuri CBG și CBN. Nu numai că aceste uleiuri completează gama noastră deja vastă de produse CBD, dar oferă o abordare complexă a stării de bine. Pentru a afla mai multe, continuă să citești.

Cibdol: Lider în industria produselor pe bază de canabinoizi

Aflat în fruntea industriei produselor pe bază de canabinoizi, Cibdol se străduiește să deblocheze întregul potențial al canabinoizilor pentru ca oameni de pretutindeni să se poată bucura de beneficiile acestora. Odată cu lansarea noilor noastre uleiuri, CBN și CBG, ne-am apropiat și mai mult de acest obiectiv.

Extinderea noastră în CBN și CBG nu reprezintă un pas de ultimă generație doar pentru Cibdol, ci pentru întreaga industrie CBD. Aceste uleiuri noi poziționează Cibdolul în frunte, nu doar datorită superiorității lor tehnice, ci și a eficienței lor generale, datorită efectului de anturaj.

Fiecare produs nou valorifică capacitățile non-toxice ale canabinolului (CBN) sau canabigerolului (CBG). În ciuda naturii lor evazive, am profitat de tehnologia de ultimă oră și expertiza de top din industrie pentru a crea uleiuri și cristale sigure, testate în mod independent.

Ce sunt CBN-ul și CBG-ul?

Cânepa conține sute de canabinoizi, terpene și flavonoide. Fiecare exercită o influență unică asupra corpului uman și fiecare este esențial pentru a oferi o abordare completă a stării de bine.

Studiile au arătat că acești compuși ar putea avea o gamă largă de utilizări atât izolați, cât și atunci când sunt combinați. Cu toate acestea, nu toți canabinoizii există în raporturi identice. În timp ce structura chimică a cânepei este compusă în mod majoritar de CBD, canabinoizii precum CBN și CBG sunt mult mai dificil de izolat în concentrații standardizate.

Dedicarea noastră pentru prelucrarea, extracția, purificarea și filtrarea de ultimă generație a culminat cu o experiență unică și personalizată. Acum, clienții pot accesa gama de canabinoizi care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea sau siguranța.

Ce ulei CBN sau CBG are trebui să încerci?

Vrei să încerci uleiurile CBN sau CBG? Uleiurile CBG de la Cibdol, susținute de extractul nostru CBD de top, sunt disponibile în mai multe concentrații. Vei găsi variante de 2,5% și 5%, precum și cristale CBG 99% pure, pentru persoanele care doresc o experiență simplificată, extrem de concentrată.

CBG de la Cibdol

Cumpără ulei CBG

De asemenea, uleiurile noastre CBN sunt disponibile în concentrații de 2,5% și 5%, fiind respectate standardele incredibil de înalte ale Cibdol. În plus, toate produsele sunt supuse unui control riguros al calității și sunt testate de terțe părți, rezultatele fiind publicate pe pagina noastră „Analiză CBD”.

CBN de la Cibdol

Cumpără ulei CBN

Bucură-te de o liniște totală cu gama revoluționară de uleiuri CBN și CBG, de la furnizorul principal de soluții pe bază de canabinoizi din Europa. Ai încredere în puterea purității elvețiene - ai încredere în Cibdol.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs