Cibdol și Karlien Sleper iau cu asalt circuitul de monobob

Last updated:

Published:

Monobobul feminin: o revoluție pentru sporturile de iarnă

Compania Cibdol este deosebit de bucuroasă să anunțe sponsorizarea starului din cursele de monobob, Karlien Sleper. Dar, înainte de a o lăuda așa cum merită, hai să aflăm mai multe despre acest sport de iarnă revoluționar și despre cum evenimentele de bob au ajuns la următorul nivel.

Dacă nu ai auzit niciodată de monobob, nu știi ce pierzi! Făcându-și debutul la Jocurile Olimpice pentru Tineret din 2016, sportul se concentrează pe un atlet solo și un monobob cu design exclusiv. Ceea ce face însă ca monobobul să fie diferit de varianta de echipă este că toți sportivii folosesc același model de bob.

Datorită acestui lucru, atleții sunt cei care fac diferența când vine vorba de clasament. Depinde doar de priceperea și hotărârea lor de a parcurge traseul în cel mai rapid timp, și nu de avantajul unui design aerodinamic superior. Utilizarea monoboburilor identice testează cu adevărat capacitățile sportivilor care îi pilotează și le oferă femeilor șansa de a se face remarcate pe pistă.

Un star în ascensiune în lumea bobului

O sportivă olandeză care a luat cu asalt lumea monobobului este Karlien Sleper, care nu numai că adună medalie după medalie, dar continuă să doboare recorduri. Cu experiență în competiții de atletism, Karlien este obișnuită cu presiunea concurenței. Chiar și așa, victoriile ei recente sunt absolut remarcabile, aceasta continuând să demonstreze că este o adversară de temut pe traseul de bob.

Cel mai recent succes al lui Karlien a fost la Park City, SUA, unde a fost încoronată câștigătoare a curselor din sezonul al patrulea și al cincilea din turneul de monobob feminin IBSF 2019/2020. Mai mult decât atât, aceasta nu numai că a câștigat evenimentul de la Park City, ci a și stabilit recordul actual la monobob, câștigând prima cursă în 54,47 secunde – cu 1,18 secunde mai puțin decât rivala ei imediată!

Aruncă o privire pe conturile de Instagram, Facebook sau Twitter al lui Karlien și vei vedea rapid de ce victoriile ei recente nu sunt deloc surprinzătoare. Toate conturile prezintă fotografii și clipuri video cu antrenamentul ei dur, atât pe pista de bob, cât și în afara ei. Pentru că monobobul gravitează exclusiv în jurul concentrării sportivului, recuperarea este crucială pentru a ține pasul cu cerințele acestui sport captivant – iar aici intră în scenă Cibdol.

Compania Cibdol este deosebit de mândră să sponsorizeze călătoria lui Karlien

Sponsorizarea lui Karlien a fost o decizie simplă. Nu numai că este un pionier în circuitul de monobob, dar aceasta deschide calea spre glorie pentru sportive de pretutindeni. Asociindu-ne, nu numai că putem lucra împreună pentru a crește popularitatea acestui sport incredibil și a sportivilor săi, dar CBD-ul nostru auriu poate lucra în culise, pentru a sprijini regimul de antrenament intensiv al lui Karlien. Așteptăm cu nerăbdare noile provocări!

Și pentru că a venit vorba de provocările viitoare, următoarele două dintre cele opt curse feminine de monobob vor avea loc în martie, iar finala va avea loc în aprilie. Și, dacă acest lucru nu este suficient de captivant, monobobul feminin face acum parte din programul olimpic de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing 2022. Făcându-și astfel debutul, nu există nicio îndoială că evenimentul va atrage un sprijin imens din partea fanilor încântați să-și vadă sportivii preferați pe scena mondială.

Pentru a reuși în monobob, este nevoie de curaj, hotărâre și încredere în sine, valori care rezonează cu valorile noastre. Suntem incredibil de mândri și onorați de încrederea pe care Karlien o are în Cibdol și abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul în competițiile de monobob.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs