Anunț de sponsorizare Cibdol

Last updated:

Published:

Cibdol este mândră să anunțe sponsorizarea Convenției Cannabis Capital, prima conferință pe canabis organizată în Olanda pentru investitori și antreprenori. Suntem încântați să sprijinim acest eveniment inovator, aducând în același timp conștientizarea liniei noastre de produse care se numără printre produsele CBD de cea mai bună calitate din Europa.

imaginea evenimentului

Despre Convenția Cannabis Capital

Legislația privind canabisul se schimbă rapid. Ceea ce a început prin legalizarea acestei plante în câteva state din Statele Unite și în anumite țări europene s-a transformat într-o cascadă de națiuni care i-au urmat exemplul. Legalizarea a fost urmată rapid de investiții și inovații pe scară largă, piața europeană a canabisului înregistrând o creștere mai mare în ultimele șase luni decât în ultima jumătate de deceniu. Această piață emergentă a înregistrat investiții de milioane de dolari și a valorificat, de asemenea, modele bazate pe cele din Statele Unite.

Convenția Cannabis Capital a fost creată cu intenția de a transmite cunoștințele investitorilor experimentați în canabis din America de Nord către continentul european. Conferința va încerca să creeze o punte între cele două regiuni într-o sinergie de expertiză și inovație. Companii de producție, investitori și analiști importanți din America își vor face apariția alături de experți europeni pentru a oferi informații valoroase despre tendințele actuale de pe piața europeană de canabis nou formată.

Printre vorbitorii de la Convenția Cannabis Capital se numără Michael Kraland, moderatorul convenției. Kraland este un investitor profesionist și cofondator al site-ului olandez de investiții IEX.nl. Robert Cheney, CEO al C21 Investments Inc. își va împărtăși, de asemenea, înțelepciunea. Cheney este un antreprenor și investitor cu dare de mână în domeniile tehnologiei internetului și telecomunicațiilor. El este specializat în domeniul creării de echipe de management și al oportunităților de investiții cu potențial ridicat.

Javier Gonzalez Lastra, analist la Berenberg Bank, va ține, de asemenea, un discurs în cadrul convenției, în care va discuta despre strategiile de investiții în industria băuturilor. Un alt vorbitor extrem de interesant va fi Tjalling Erkelens, fondatorul Bedrocan, o companie care furnizează canabis de calitate farmaceutică pentru guvernul olandez încă din 2003.

Primul de acest tip din Europa

Convenția Cannabis Capital este un eveniment inovator care marchează progresul legalizării canabisului pe continent și simbolizează efectele benefice pe care această reformă le va avea asupra economiilor din regiune.

Mai mulți vorbitori de la acest eveniment vor vorbi despre recentele investiții masive ale companiilor nord-americane de băuturi pe piața canabisului. Evenimentul va cataliza probabil investiții similare pe continentul european și va agita cu siguranță lucrurile în cadrul industriei.

Pregătiți-vă pentru piața viitoare

Rapoartele afirmă că amploarea preconizată a industriei canabisului în 2018 va fi de până la 4,75 miliarde de dolari, urmând să explodeze la 25 de miliarde de dolari în 2025. Legalizarea în multe părți ale Europei a deschis inevitabil ușa unei piețe uriașe, care este gata să explodeze, milioane de potențiali clienți noi având acces pe măsură ce tot mai multe țări se alătură clubului.

Această piață nou apărută atrage investitori titanici de peste ocean. Compania canadiană Maricann Group Inc. operează o afacere cu canabis medical, cu facilități în Ontario, iar în prezent are în vizor piața europeană cu planuri de extindere.

Să vă alăturați conferinței?

Sunteți un potențial viitor investitor pe piața europeană de canabis? Dețineți o afacere bazată pe canabis? Sau poate sunteți doar un mare fan al acestei plante și sunteți curios să aflați ce ne rezervă viitorul? Oricum ar fi, această conferință va fi o experiență extrem de benefică și inspirată, în care veți asculta direct de la cele mai importante voci din domeniu.

Biletele sunt disponibile aici.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs