Importanța de a se asigura că cânepa este organică

Last updated:

Published:

Cáñamo orgánico

Cererea de cânepă crește vertiginos în rândul consumatorilor și producătorilor. Pe măsură ce se redescoperă multe dintre utilizările variate ale cânepei, tot mai mulți oameni caută să folosească și să producă produse din cânepă. Acest lucru poate fi orice, de la consumatorul preocupat de sănătate care dorește să folosească produse pe bază de cânepă pentru a-și spori starea de bine, la companiile textile care doresc să facă țesături din fibre de cânepă, până la producătorii de izolații care caută surse eficiente și ecologice de materie primă.

NU E UȘOR SĂ FII VERDE

Pentru a satisface cererea, există în prezent un număr tot mai mare de fermieri care cultivă cânepă. Cu toate acestea, la fel ca în cazul tuturor lucrurilor care țin de cerere și ofertă, cultivarea cânepei se reduce adesea la preț și profit. Ca atare, mulți nu cultivă în mod organic, deoarece acest lucru reduce eficiența creșterii și profitul potențial. Nu este la fel de ușor să cultivi cânepă în mod organic. Fermierii care doresc să facă acest lucru nu pot folosi îngrășăminte artificiale, semințe modificate genetic, regulatori de creștere, fungicide sau pesticide. În schimb, cei care doresc să cultive cânepă organică trebuie să folosească rotația culturilor de modă veche și să accepte că este puțin probabil să crească la fel de mult ca cineva care nu cultivă organic. Pentru cineva al cărui mijloc de trai se bazează pe recolte mari, este de înțeles de ce majoritatea fermierilor optează pentru opțiunea neorganică.

PROBLEMA

Pentru multe industrii, acest lucru nu reprezintă o problemă, dar pentru consumatorul preocupat de protecția mediului, da. De exemplu, nu este necesar ca cânepa să fie organică pentru a produce izolație pentru case, însă cei care construiesc o casă ecologică s-ar simți probabil mai bine știind că este organică, reducând la minimum impactul asupra mediului.

Pentru cei care doresc să ingurgiteze produse din cânepă, aceasta reprezintă o preocupare mult mai mare. Mulți cumpără semințe de cânepă, deoarece este o sursă nutritivă de proteine și vitamine. Cu toate acestea, dacă nu provin din surse corecte, ați putea mânca semințe cultivate cu o abundență de substanțe chimice neplăcute. De exemplu, este ieftin și ușor să cumpărați semințe de cânepă din magazinele de animale de companie. Semințele de cânepă sunt adesea folosite ca hrană pentru unele animale, însă acest lucru nu înseamnă că stocul deținut de toți comercianții cu amănuntul este de o calitate suficient de bună pentru consumul uman.

Acest lucru este important și pentru producătorii de ulei CBD, ca și noi. Nu vrem ca nicio substanță chimică sau produs modificat genetic să ajungă în uleiul nostru CBD Cibdol, așa că facem eforturi mari pentru a ne asigura că cânepa pe care o folosim pentru a-l produce este certificată ca fiind organică. Același lucru nu este o preocupare pentru mulți vânzători fără scrupule care caută să sară în trenul CBD, așa că este important să verificați întotdeauna înainte de a cumpăra!

Indiferent de utilizarea pe care doriți să o faceți pentru cânepă, solicitarea de produse ecologice va contribui la crearea unei industrii mai durabile din punct de vedere ecologic și va asigura că produsul pe care îl obțineți este pur (dacă îl consumați). Oferta se potrivește cu cererea, așa că, dacă cereți cânepă ecologică, tot mai mulți fermieri vor începe să o cultive. Nu există atât de multă cânepă organică pe cât presupun mulți, așa că aveți grijă!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Căutare produs