• Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort

Joint Comfort

€ 39.95
Disponibil direct

Caracteristici & beneficii:

Good for cartilage in joints (Manganese)
For comfortable & supple joints (Boswellia & Zingiber)*
Contributes to collagen formation & cartilage function (Vitamin C)
Copper contributes to normal connective tissues
With the unique Mitidol® voor a quick result (after 10 days)
Amount:
 

Îmbrățișează bucuria mișcării cu Joint Comfort de la Cibdol. Indiferent de circumstanțele în care te afli, mișcarea este crucială pentru a avea un stil de viață sănătos și echilibrat, așa că am amestecat cu grijă vitaminele, mineralele, plantele și extractul unic Mitidol® pentru a avea articulații relaxate și suple în doar zece zile.*

Descriere
Fișă cu date
Descriere

Lasă mișcarea să îți aducă bucurie, nu disconfort.

Nu lăsa articulațiile rigide sau sensibile să te împiedice să ai o viață activă. Joint Comfort îți va reda dragostea pentru mișcare cu ajutorul amestecului său unic de vitamine, minerale și extracte din plante. Indiferent de circumstanțele în care te afli, formula complet naturală te poate ajuta să te pui pe picioare, oferindu-ți posibilitatea de a începe fiecare zi cu articulații suple și relaxate.*

Importanța unei vieți active

Indiferent de vârstă sau de stilul de viață, o viață activă are beneficii semnificative asupra sănătății mentale și fizice. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim sau ca urmare a unei accidentări, articulațiile pot deveni rigide, afectându-ne calitatea vieții. Amestecul delicat din Joint Comfort lucrează împreună cu organismul tău pentru a susține formarea țesutului conjunctiv, a cartilajului și a colagenului, oferindu-ți mobilitatea pe care o meriți.

Natura și inovația împreună

Joint Comfort exploatează influența vastă a manganului, cuprului, vitaminei C și a extractului de Boswellia, nu numai pentru a încuraja articulațiile suple, ci și pentru a susține cartilajul delicat și țesutul conjunctiv din jurul articulațiilor. Cu toate acestea, am adus formula complet naturală la un nou nivel, adăugând extractul Mitidol® cu acțiune rapidă, o combinație unică de două extracte botanice: Zingiber officinale și Acmella oleracea.

Cu rezultate în doar zece zile, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a te îndrăgosti de bucuria mișcării. Formula sofisticată din Joint Comfort acționează împreună cu corpul tău, oferindu-ți șansa de a te mișca liber/ă, fără disconfort. Încearcă astăzi puterea pe bază de plante a produsului Joint Comfort!

Cum să utilizezi Joint Comfort de la Cibdol

Pentru cele mai bune rezultate, ia o capsulă de două ori pe zi, de preferință în timpul sau la scurt timp după masă.

*Mențiune de sănătate în așteptarea aprobării europene

Fișă cu date
Dosage 1 capsule / 2 x a day
Cantitate 60 capsules
Formular Capsule
Vegan Da
CBD No
Category Calmare
Căutare produs